Acasa Breaking News Basescu: Scutul din Romania va avea trei baterii cu cate opt rachete

Basescu: Scutul din Romania va avea trei baterii cu cate opt rachete

scris de Ziua Veche
4 afisari

.„As atentiona Ministerul Apararii cu privire la importanta calitatii negocierilor cu partenerii americani privind amplasarea bateriilor de rachete. Nu este un secret. Vor fi trei baterii a cate opt rachete. Sistemul este unul defensiv, neconvertibil intr-unul ofensiv”, a declarat Basescu la sedinta de bilant a Ministerului Apararii, potrivit Mediafax. Potrivit acestuia, cei care si-au menifestat oarecum ingrijorarea fata de amplasarea elementelor din scutul antiracheta pe teritoriul Romanieistiu ca este vorba despre un sistem defensiv, si ca „doar propagandistic” mai ridica probleme legate de pericolul pe care acesta l-ar reprezenta. Seful statului a mai spus ca prin amplasarea elementelor din scutul antiracheta Romania obtine in sfarsit „garantia de protejare” a teritoriului tarii impotriva oricarui atac cu racheta.

0 comentariu

ionu 01-07-2010 - 16:20

“In 1918 Romania burgheza a cucerit aceste teritorii care nu i-au apartinut niciodata, de aceea in 1940, firesc, fortele sovietice au eliberat aceste teritorii”.

Ca el cred majoritatea rusofonilor din Republica Moldova.

Voronin este rus-moldovean prin devenire iar sotia lui ucrainianca nu stie ROMANA ceea ce este rusinos.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult