Acasa Breaking News BCR va emite carduri cu cip

BCR va emite carduri cu cip

scris de Ziua Veche
1 afisari

Banca Comerciala Romana anunta ca a finalizat procesul de migrare al tuturor cardurilor din portofoliu la tehnologia EMV, ceea ce va permite emiterea doar de carduri cu cip incorporat. “Toti cei care solicita un card de credit ori debit de la BCR, primesc un produs de ultima generatie, aliniat la toate standardele de securitate in vigoare pe piata platilor electronice. Fie ca e vorba de un card de credit transparent precum Powercard ori Mastercard Gold, sau de un card de debit cu un design nonconformist – asemenea celor din cadrul pachetului Student BCR, toate cardurile dispun de cele mai intalte standarde de securitate”, a declarat Igor Zganjer, director executiv Directia Carduri BCR. De asemenea, BCR sustine toti posesorii si utilizatorii de carduri sa-si inroleze gratuit cardurile in serviciul 3D Secure, mijloc prin care se verifica daca persoana care face o plata pe Internet este chiar detinatorul real al cardului.

0 comentariu

Europeanuul 27-06-2010 - 17:19

Liberalizarea pietei in telecomunicatii ti-a adus numai benificii ca si consumator. Este numai un exemplu. La fel, consumatorii vor profita si in urma liberalizarii pietei energetice. Liberalizarea pietei nu se limiteaza la privatizarea facilitatilor existente ci si construirea unor noi facilitati, multe si marunte. Romania de exemplu are resurse hidroenergetice mari. Ce ar fi sa se aprobe construirea de noi hidrocentrale mici si mijlocii (vreo 20, 30 sa zicem?) Ca si consumator, eu sunt convins ca voi profita in urma liberalizarii si decentralizarii pietelor (in intreaga Europa) ne va face liberi. Altfel vei ramane la cheremul monopolistilor, fie ei concerne multinationale sau intreprinderi de stat.

Antieuropeanul 28-06-2010 - 03:57

Pana acum, cei care au pus laba pe bogatiile Romaniei, resurse naturala sau unitati productive, n-au facut altceva decat sa ne fure si sa ne creasca preturile, iar calitatea produselor sau serviciilor chiar a scazut. De exemplu cei care au cumparat fabricile de medicamente au sistat productia la unele produse, ca sa se vanda mai bine ale lor, aduse din Occident, de zece ori mai scumpe decat ale noastre. Profiturile imense realizate sunt carate in tarile din care provin noii proprietari si n-au contribuit cu nimic la modernizarea Romaniei sau la cresterea salariilor. Eu am acelasi venit ca si pe vremea lui Ceausescu, ba chiar putin mai mic, desi nu mi-am schimbat locul de munca. Nu ne-a adus nimic bun caderea regimului comunist. S-au imbogatit doar unii, cei care au facut parte din structurile puterii si au putut sa fure de la stat. Intreprinderile de stat au fost inchise, cele pe care nu le-au luat smecherii din strainatate, iar „clasa muncitoare” a intrat in somaj si traieste la limita saraciei extreme. Singurul drep de care beneficiaza este acela de a calatori „liber” la cules de capsuni in Spania si de a privi „gratis” marfurile din vitrine. Am uitat sa-i mentionez pe infractori, pe bisnitari, pe traficantii de droguri, pe hoti, care au acum posibilitati mai mari de exercitare a profesiei

Sa ne lasi cu liberalizarea pietei energetice, ca nu va duce decat la scumpirea masiva a curentului electric. Pe langa ce platim acum, cheluielile cu producerea curentului, vom da in plus pentru birul care trebuie sa mearga in afara tarii.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS