Acasa Breaking News BCR va emite carduri cu cip

BCR va emite carduri cu cip

scris de Ziua Veche
1 afisari

Banca Comerciala Romana anunta ca a finalizat procesul de migrare al tuturor cardurilor din portofoliu la tehnologia EMV, ceea ce va permite emiterea doar de carduri cu cip incorporat. “Toti cei care solicita un card de credit ori debit de la BCR, primesc un produs de ultima generatie, aliniat la toate standardele de securitate in vigoare pe piata platilor electronice. Fie ca e vorba de un card de credit transparent precum Powercard ori Mastercard Gold, sau de un card de debit cu un design nonconformist – asemenea celor din cadrul pachetului Student BCR, toate cardurile dispun de cele mai intalte standarde de securitate”, a declarat Igor Zganjer, director executiv Directia Carduri BCR. De asemenea, BCR sustine toti posesorii si utilizatorii de carduri sa-si inroleze gratuit cardurile in serviciul 3D Secure, mijloc prin care se verifica daca persoana care face o plata pe Internet este chiar detinatorul real al cardului.

0 comentariu

neica 25-06-2010 - 18:20

mai da desteapta mai esti,tu!te-ai gasit sa tragi concluzii,sa acuzi si sa dai sfaturi tocmai tu care nu stii nici pe unde bea gaina apa.

Pribeagul 25-06-2010 - 19:18

ai dreptate. Zi de zi si ceas de ceas, politicienii ne dovedesc prin ceea ce zic, si, mai ales, prin ceea ce fac ca sunt sau excroci, sau timpiti, sau neica-nimeni.

Sa nu disperam. Sa le dam la bot, ceea ce vad ca voi, in ziarul vostru, faceti mereu; poate, poate… s-o schimba ceva, se va petrece schimbarea in bine.

Oricum, ceea ce trebuia sa se intimple, s-a intimplat – pensiile au ramas cum sunt.

In aceste conditii solutia normala o vede toata lumea, sper ca ai nostri conducatori sa n-o scape: nu majoreaza nici o taxa si impoziteaza pensiile mari cu o cota mult inafara celei „unice”.

De ce le-o fi atit de draga conducatorilor nostri „cota unica”? O fi facut contract cu ea? Au facut un principiu dint-o treaba de nimic. Acest „principiu” a creat toate reclamatiile in justitie, si, mai mult, prin modul de actiune al justitiei in apararea halcii aruncate de guvernanti, au banalizat justitia. Ce banalizat?, au scufundat-o intr-o mare mocirla, greu de spus cind cind va reusi sa se spele, sa fie curata.

Sa lase celelalte cote la nivel de 16%, dar cele pe salarii si pensii nesimtite pot fi… cit sa dea bine.

In acest fel pensiile nesimtit de mici ramin cum sunt si n-au de ce sa plinga nici oamenii de afaceri, nici investitorii, nici alte ligioane care populeaza arealul nostru. Au sa se plinga in continuare pensionari cu pensii nesimtit de mici.

Si, intre timp, guvernantii sa elimine cheltuielile justificat numite jaf.

tomescu 26-06-2010 - 00:01

o masa de parlamentari vrea sa rezolve problema doar ca la noi ”se fura cu legea in mana” deci legal e greu sa iei masuri iar alta masa se opune din rasputeri sa nu se rezolve problema,chiar cu pretul generarii altor probleme doar ca PESTE 4 ani la ALEGERILE VIITOARE sa POATE DA VINA PE CEI CARE NU AU PUTUT REZOLVA acesta problema dar SI ATUNCI E NEVOIE DE O MASA MULT MAI MARE DE ALEGATORI PROSTI CARE SA-I CREADA dar cum la noi se fura vu legea in mana DACA SE PLATESTE BINE O SA SE SE GASESCA DESTUI PROSTI SA-I CREADA—-CHIAR DACA PROBLEME NU SUNT REZOLVATE ,DOAR AMANATE,bani sa fie ca de prosti nu vom ducem lipsa .

jan dinu 26-06-2010 - 00:03

De abia astept falimentul – Rumaniei –
ca prea le intrase in singe – huzurul –
bazat prin unica lor profesie stiuta :
—– CLEPTOMANIA —– !
Numai in chefuri o s-o tin pina
dispare aceasta ” specie parazita – !
JD

oblioo 26-06-2010 - 02:26

Romania trebuie sa-si declare falimentul ! Romania are o datorie de 87 de miliarde de euro. 17 miliarde de euro sunt datoria externa contractata de statul roman, deci de poporul roman. 70 de miliarde de euro sunt datorie contractata de firmele straine din Romania. Sa-l luam pe Hans, ca exemplu. Hans a venit in Romania si s-a indatorat. De ce trebuie sa plateasca Ion datoria contractata de el ? Din ultimul imprumut, 70% s-a dus tot la firme si banci straine. DA, ca si Islanda, Romania trebuie sa refuze sa returneze o datorie externa nelegitima, TRBUIE SA-SI DECLARE FALIMENTUL SI SA REPUDIEZE ACEASTA DATORIE EXTERNA NELEGITIMA !! La fel cum a procedat si Islanda !

Gugustiuc 26-06-2010 - 06:51

Exceptional articpl, si plin de adevaruri.

Basescu, Boc si pedelistii ar trebui sa-l citeasca!

Adrian D 26-06-2010 - 12:22

Sa luam cateva afirmatii, de domeniul notoriului:
1. Romania este una din tarile din Europa cu cel mai mare numar de masini de lux pe cap de locuitor. Impactul imediat al acestei afirmatii duce cu gandul la impozitarea penalizatoare a acestora In acest fel, detinatorii de Hummer, Aston Martin, Ferrari si alte asemenea acareturi vor putea fi solidari cu societatea romaneasca. iar impozitul nu trebuie sa fie marit cu 100%, ci cu 1000%. Cine vrea fitze pe timp de criza sa plateasca! Asemanator, se pot impune accize pe cumpararea acestor bunuri.
2. Taxa impusa de ANRE pentru distributie este la un nivel de 50% din costul de productie. Pai, daca cei ce cheltuie pe salarii, combustibili, utilaje consuma numai de doua ori mai mult decat cei ce intretin sarmele si transformatoarele, inseamna ca exista posibilitatea de a scade pretul la consumatorul industrial al energiei, ceea ce poate creste semnificativ competitivitatea activitatilor industriale romanesti si atractivitatea industriilor straine.
3. O crestere cu 1-2% a accizei pe combustibilii auto poate sa fie insesizabila dar, la aglomeratia pe care o vedem in trafic, poate aduce sume importante la buget.
4. Considerand aceasta criza un caz de forta majora, se pot lua masuri temporare de suprataxare a produselor de import.
5. Scoaterea la suprafata, prin masuri politienesti, daca nu se poate altfel, a muncii la negru, poate aduce la suprafata sume importante.
6. Sugrumarea, din vami, a contrabandei, poate usura serios presiunea pe moneda nationala, pastrand puterea de cumparare la un nivel acceptabil.
7. Refuzul de a plati datorii private, ori executarea titularilor acelor datorii, va schimba esential datele problemei in ceea ce priveste nevoile bugetare.

Adrian D 26-06-2010 - 12:24

„atractivitatea investitiilor straine”, nu „atractivitatea industriilor straine”

Adrian D 26-06-2010 - 12:54

In Romania sunt cca 4000000 de masini (vezi http://www.informatiiauto.ro/numarul-de-masini-din-romania-s-a-triplat-sid1096.html). Presupunand ca fiecare din ele circula, in medie, cam 1000 km/luna si consuma cam 7l/100 km, rezulta un consum de 70 X 4000000 = 280 mil l/ luna, adica vreo 3.2 mld l pe an. 10 centi in plus pe litrul de combustibil inseamna 320 milioane. Tinand cont si de un factor de ponderare, datorat scaderii consumului, , se poate conta, in opinia mea, pe un extra aport la Buget de vreo 250 millioane pe an.

Europeanuul 26-06-2010 - 15:18

Eu as recurge la alte masuri, nu as majora nici decum impozitele pe masini de lux, in schimb le-as cere propietarilor o justificare a banilor pentru achizitionare (au declarat suma castigata, si-au platit impozitele?) La fel as proceda si cu propietarii imobiliilor care detin mai mult de trei imobilii sau terenuri sa zicem .

In mod deosebit, combaterea afacerile la negru, coruptia si economia subterana de tip balcanic prin introducerea unor pedepse drastice este necesara. As face reduceri (de 50 %) din rindurile angajatilor la garzile financiare (incepind cu scriptocomunistii de virste peste 55-60 ani) Restul cadrelor sa fie bine instruite, le-as mari chiar si salariile cu 10% plus premii de 2% din suma recuperata de la infractori. Evaziuni fiscale comit aproape toti, ca deh au pile unde sa-si dea dreptul (si cei care nu au isi fac, se trezesc imediat cu baietii la poarta care stau cu mina intinsa, ca milogii, fara nici un pic de bun simt)

La fel as proceda si cu cadrele din sistemul judiciar (procurori si judecatori) La cadrele neloiale fata de contribuabili, le-as anula pensiile si bineinteles – 10 ani de puscarie, 10 ani.Dupa aia sa se descurce.

Europeanuul 26-06-2010 - 15:26

Cu cererea interna si investitiile in declin abrupt, produsul intern brut al Romaniei a scazut cu 7% anul trecut, o schimbare brusca fata de cresterea din 2008.

Riscurile ramin semnificative, deoarece rezistenta la masuri draconice de austeritate ridica spectrul unei crize de tip grecesc deasupra deficitului bugetar si datoriei publice.
Ridicarea impozitelor nu este o solutie! Cum ar fi cu masuri productive de redresare a economiei, intarirea sectorului privat si crearea de noi locuri de munca?

Eu as incepe cu privatizarea perlelor coroanei– firmele alea deficitare, energofage de stat (care au cateva miliarde datorie) precum Huila Petrosani, Hidroelectrica, Termoelectrica etc.

As continua cu reducerea semnificativa a taxelor pe profit (pentru a stimula investitiile directe) a TVA-ului avind ca scop crearea unui mediu prielnic de afaceri, care sa fie competitiv cu cel din Ungaria, Polonia, Cehia si alte tari din Europa. Traim intr-o lume dinamica in care schimbarile s-au accelerat (si se vor accelera in continuare) intr-o lume in care competitivitatea este angajata, dura, asa incat numai printr-o strategie performanta se pot realiza succese semnificative si mai ales – durabile.

Adrian D 26-06-2010 - 16:04

Propunerile noastre nu se exclud reciproc. Numai ca am rezerve in legatura cu privatizarea Hidroelectrica. Astia asteapta sa ploua si fac bani. Problema lor nu e productia scumpa, ci capusarea de catre furnizori.

Sulangiul Huhu 26-06-2010 - 18:01

Corect!

Europeanuul 26-06-2010 - 19:46

eliminarea capusarii (candva in viitorul indepartat) atunci isi vor aduce directorii neamurile si isi vor ridica salariile la cateva zeci de mii. Si tot in pierdere vor iesi. Vezi, aici in vestul europei contribuabilii nu se intilnesc cu astfel de probleme.

Antieuropeanul 27-06-2010 - 13:46

„Eu as incepe cu privatizarea perlelor coroanei– firmele alea deficitare, energofage de stat (care au cateva miliarde datorie) precum Huila Petrosani, Hidroelectrica, Termoelectrica etc. „

Esti tare nenicule ! Vrei sa ne lasi si fara hidrocentrale si termocentrale. Ati vrea voi, colonistii occidentali, sa suneti laba si pe sistemul energetic al tarii, sa ne lasati muritori de foame. Ati distrus toata infrastructura industriala si agricultura, iar acum vrei sa sa ne dati si ultima lovitura.

Poti sa-mi explici de ce sunt hidrocentralele niste „gauri negre” ale economiei, din moment ce produc curent la pretul cel mai mic ? Cum sunt energofage tocmai acele unitati care produc energia electrica ?
Ba nenorocitule, nu mai latra la stele, ca nu te crede nimeni !

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult