Acasa Breaking News Berlin: Jaf armat la un turneu european de pocker

Berlin: Jaf armat la un turneu european de pocker

scris de Ziua Veche
2 afisari

Cativa indivizi inarmati au patruns sambata intr-un hotel din Berlin, unde se desfasura cel mai mare turneu de poker din Germania, si au furat o importanta suma de bani, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, citat de AFP si Agerpres. Potrivit Antena3.ro, mai multe persoane s-au ranit usor din cauza panicii create. Purtatorul de cuvant al politiei locale declara ca suspectii nu au fost prinsi si nici nu a precizat suma furata. Potrivit presei locale, talharii au furat circa 800.000 euro. Turneul era organizat de European Poker Tour, fiind cel mai mare eveniment al acestui joc din Germania. European Poker Tour arata ca jackpotul pentru turneu este de un milion euro.

0 comentariu

Shamir 01-07-2010 - 13:48

Benjamin si Ahmet au discutat si pus la punct un lucru extraordinar de important si anume, ca cele doua armate din Israel si Turcia sa nu mai aibe in dotare arme de ucidere, si nici chiar baionete sau maciuci, ci, ambele armate sa aibe numai soldati si soldatoaice. Adica, armata israeliana sa fie formata 10% numai cu femei, iar cea turca numai din barbati. Numai in aceste conditii ambele tari vor fi fericite sa se atace una pe cealalta, iar combatantii sa se incaiere in transee, pe cimpuri sa case, pe unde-or apuca. Razboiul va fi indelungat si nimenui nu-i va arde de tratate de pace si nimanui nu-i va fi frica. Soldatii si soldatoaicele vor lupta continuu renuntind pina si la mincare si mai ales la uniforme. Acesta va fi cel mai lung si mai frumos razboi. Cei care intreaba: bine, bine, domnule, dar cine va mai cistiga ceva din razboiul acesta, ii voi raspunde: in primul rind si in primul rind, tot Israelul va cistiga pt. ca datorita instruirii armatei lor, soldatoaicele evreice ii vor termina in minimum doi ani pe turci, ocupindu-se apoi si de celelalte armate ale vecinilor lor. Cu aceasta pofta nemaipomenita pentru razboi, israeliencele vor ajunge sa cucereasca pina si europa, care nu se va da la o parte s ase razboiasca cu ele. Si, cine ar sta deoparte fata de amenintarile acestor soldatoaice innebunite de furie si cu pofte nestavilite?

Yusuf Muhamad 02-07-2010 - 02:32

Alah is dreat!

Yusuf Muhamad 02-07-2010 - 02:34

Alaaah is great!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult