Acasa Breaking News Biserica arunca anatema asupra flacarii violet

Biserica arunca anatema asupra flacarii violet

scris de Ziua Veche
4 afisari

Reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane si cei ai Bisericii Greco-Catolice condamna practicile realizate de vrajitoare, sfatuindu-i pe oamenii sa nu recurga la astfel de ritualuri. Diavolul ofera pseudosolutii, spune clerul, referindu-se la incercarea vrajitoarelor de a desface blestemul flacarii violet care s-a abatut asupra Parlamentului.

 

„Biserica Ortodoxa condamna astfel de practici si ii sfatuieste pe oameni sa nu recurga la asa ceva, pentru ca se indeparteaza de spiritul credintei. Trebuie evitate astfel de actiuni, care nu au nimic de-a face cu Biserica si cu principiile crestine. Sunt manifestari care nu au de-a face cu Dumnezeu, ci doar cu Diavolul”, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Mitropoliei Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului, Bogdan Ivanov, intrebat despre ritualul de la Cluj-Napoca al celor cinci vrajitoare care vor sa desfaca blestemul flacarii violete despre care spun ca s-a abatut asupra Parlamentului Romaniei. Potrivit acestuia, Biserica nu poate porni, acum, o „cruciada impotriva vrajitoarelor”, ci poate doar sa-i sfatuiasca pe credinciosi sa nu apeleze la astfel de ritualuri. „Singura rezolvare a problemelor o ofera Dumnezeu, iar Diavolul ofera doar pseudosolutii. Astfel de ritualuri sunt false solutii”, a spus purtatorul de cuvant al Mitropoliei Clujului, informeaza Mediafax.

La randul sau, Daniel Avram, purtatorul de cuvant al Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, a declarat ca o Biserica crestina nu poate fi de acord cu astfel de practici.

„O Biserica crestina nu poate fi de acord cu astfel de practici. Singura nadejde o avem in Dumnezeu si doar Dumnezeu are grija de noi, de tara si de politicieni. In Dumnezeu ar trebui sa ne punem increderea, nu in vrajitoare sau in alte forte care nu vor avea niciun efect”, a spus Avram. Cinci vrajitoare au inceput, vineri seara, la Cluj-Napoca, un ritual care va dura noua zile si noua nopti, prin care vor sa desfaca blestemul flacarii violete despre care spun ca s-a abatut asupra Parlamentului Romaniei. Ritualul a continuat la sfarsitul saptamanii trecute pe malul raului Somes, dar si pe cel al Ariesului, iar marti seara s-a desfasurat in padurea Baciu si in cimitirul din comuna. Vrajitoarele sustin ca au primit felicitari pentru demersul lor din partea unor „guvernanti si parlamentari”.

0 comentariu

Adrian D 19-06-2010 - 13:29

Si trebuie sanctionata. De ce ar trebui sa fiu eu solidar cu prostia voastra, guvernantii lui peste? Pe de o parte tineti, artificial, leul la un nivel ce face exportul necompetitiv, utilizand creditul de la FMI, pe de alta parte, in timp ce chinezii isi subventioneaza exportul la greu, voi va faceti ca ploua. Mai mult, nu cred ca voi sunteti solidari cu mine cand muncesc 12 ore pe zi si ajung acasa in calitate de oaspete de seara, pentru a cumpara un alt apartament, si nici nu-mi aduc aminte sa ma fi ajutat sa-i intretin pe batranii mei, de la care am mostenit o casa la tara, facuta acum vreo 40 de ani, pe fundatie din piatra si structura din lemn. Acu’ v-ati bucura la banii mei, jigodiilor! Marsh la kkt in lada de gunoi a istorie1, lifte bolsevice! Va scoateti singuri la vedere faptul ca nu stiti valoarea banului, si v-ati facut averile numai din shmen!

horia 20-06-2010 - 08:44

Pentru ca am fost PROSTI(mult prea multi dintre noi!) si am votat pdl si Basescu.

Victor Radulescu 21-06-2010 - 09:26

Sau japca pe fata. Iata un caz clasic:
Cetateanul X, de 50 – 60 de ani detine in proprietate apartamentul in care locuieste (cumparat de la ICRAL) plus un apartament al parintilor lui (mostenire) in care permite fiului / fiicei sa locuiasca, evident fara contract de inchiriere.
Conform noilor decizii guvernamentale are de dat niste bani in plus la stat, numai pentru faptul ca este un bun parinte …

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult