Acasa Breaking News Bob Dylan la Bucuresti pe 2 iunie

Bob Dylan la Bucuresti pe 2 iunie

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Legendarul muzician Bob Dylan va concerta pentru prima oara in Romania, pe 2 iunie, la Bucuresti, potrivit site-ului sau oficial. Reprezentatia este prima dintr-un turneu de o luna in centrul si estul Europei. Pana la aceasta ora nu au fost facute publice locatia sau alte date despre concert. Dylan a devenit cunoscut in anii ’60, datorita cantecelor “Mr. Tambourine Man” sau “Blowin’ in the Wind”, dar si datorita opozitiei fata de razboiul din Vietnam. Este considerat unul dintre cei mai importanti muzicieni ai secolului 20, fiind inclus de revista Time in Top 100 cei mai importanti oameni ai veacului trecut.

0 comentariu

michael 28-06-2010 - 08:55

rusia se pare ca a aflat ca israelienii
au dezvoltat contramasurile electronice
pentru a deruta rachetele si nu vor sa se faca din nou de rusine cu echipamentul
militar vindut musulmaniloi care de indata este anulat electronic.

Victor Radulescu 28-06-2010 - 09:07

„(…) la doua decenii dupa razboiul dintre Iran si Irak, Republica islamica are capacitati navale care ii permit sa duca un razboi asimetric impotriva celor mai puternice forte navale din lume.”

si

„Se simte teama liderilor de la Teheran.”

Daca prima afirmatie este adevarata, teoretic a doua n-ar fi tocmai la locul ei ….

oblioo 28-06-2010 - 09:50

Irakul a atacat Iranul in anii 80, fiind instigat si sustinut de SUA si Israel. Iranul a fost acuzat, in mod mincinos, ca ar dori sa stearga Israelul de pe harta. Si de catre cine este acuzat ? De catre evrei. CARE AU STERS PALESTINA DE PE HARTA !

atentu 28-06-2010 - 12:12

oblioo, se observa balele antisemite din ale tale spuse… in afara de asta nici macar nu esti la curent, cu declaratiile oficiale presedentiale iraniene… asa ca documenteaza-te… asta daca esti cinstit

Ahmed Najah 28-06-2010 - 13:49

Noi iranu bateam pe americani cu tot armat la iei. Zece uamen distrugeam vaporu cu avionu pe el si scufundam in trei ore. Atac terorist pe sub apa usor facut. La Iran nu avut frica la american deloc noi bateam pe american la razboiu cu bazuc si akm avut si copil impuscat tot american veneam la canal de Suez si ocupat Israel 24 de oare si luat armele atomica si femei cu ele ca israel avut femei misto cu pistruia pe fata si parule roscata de luat dracu la arabi si ele placut la scula lui Ahmad. Asta politica faceam acum si ocupam tot Arabia cu iran si mutat Mecca la Teheran sa stiam ca noi estem la centrala de la islam. Toate evreica faceam sclave la noi la arabi si ele nu purtat nimica decit bikin si nu sutienu avut doar valu transparent aoperit pe buricele ca sa inebunesc de la islam si facut mangialik la ele fara stopam ca sa razbunam de asteptat asa de lunga si evreica faceam fericita cu scula araba si facut rosia la obrazu de fericita ca evreul naveam scula eram micutz si timidu nu ca la ahmed ca coada de lopat. Evreul tinut la evreica cu forgtz si ea eram suparat si folosit la castravet si morcov arab dar nu lasat sa faca de capul ca sa aveam relatzia cu arabul cu scula si de aceiu faceam politica de aprarea si distrus american ce nu intelegeam situatziul.

Huhu sulangiul 28-06-2010 - 14:11

Asta da umanism!

Victor Radulescu 28-06-2010 - 15:00

Ati facut o eroare grava in postarea dvs.: iranienii NU sunt arabi, sunt persani / arieni. Chiar daca sunt tot musulmani, punctul de vedere al majoritatii iranienilor este ca ei sunt superiori arabilor.

Paddy 28-06-2010 - 21:33

Este evident ca criza economica-financiara mondiala nu poate fi stopata prin mijloace traditionale. US-Dollar, Euro si Yenul sunt sub „sabia lui Damocles”.

Amenintarea unui „double dip” economico-financiar in America si in Europa, cu consecinte catastrofale pe plan mondial, pretinde solutii „creative”.

Razboiul a fost intotdeauna solutia „creativa” ultimativa. Americanii si europenii il doresc. Il vom avea.

Multi isi vor rupe insa dintii.

aurelian chibici 28-06-2010 - 21:49

Mahomedanismul nu lupta numai impotriva Israelului, si a Americii, ci impotriva crestinismului, in speranta razboiului final in care legea lui Alah va fi puterea suprema. Ceea ce invata Coranul.

M_D_L 29-06-2010 - 04:44

Dar nici verii lor, arabii, n-au venit in Romania ca sa munceasca. Pe strada mea un sfert din pravalii sunt ale unor arabi. Ei stau si lenevesc, in timp ce angajatii (romani) le fac toata treaba. S-au obraznicit si au dat spagi pe la primarie, ca sa poata sa ne taxeze cand parcam masinile, pe pamantul nostru.

Dany Rom 29-06-2010 - 09:12

vrei sa zici ca tu dai toata ziua cu ciocanu’ sau tragi plugu’?

RADU 29-06-2010 - 10:58

Si lalau, parca e dictat de la Haaretz. Usor va vindeti domni ziaristi. Singura amenintare reala in orientul mijlociu este Israelul care isi continua colonizarea agresiva in Ierusalimul de Est in pofida tuturor acordurilor. Daca erau ucisi 9 israelieni pe o nava…Doamne ce ati mai fi sarit!!!….Santeti niste ziaristi perversi. Miu-e greata!

M_D_L 30-06-2010 - 06:38

Ba tantalaule, acum se lucreaza cu capul, sau in cel mai rau caz cu utilaje, nu cu ciocanul si plugul. Tu vorbesti de munca, ca neam de neamul tau nu a muncit ?!

raducu 01-07-2010 - 08:39

Vine cu viteza fulgerului anihilarea Islamismului canceros….

Yusuf Muhamad 02-07-2010 - 02:23

Alaaah is great! The jews are small.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult