Acasa Breaking News Boc i-a cerut lui Vladescu sa reduca numarul taxelor parafiscale

Boc i-a cerut lui Vladescu sa reduca numarul taxelor parafiscale

scris de Ziua Veche
2 afisari

Prim-ministrul Emil Boc i-a cerut marti ministrului Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, sa analizeze reducerea taxelor parafiscale pana in luna martie, transmite Radio Romania Actualitati.


 

 

„Domnule Vladescu, va rog sa analizati in perioada urmatoare reducerea numarului de taxe parafiscale pe care le-am redus si anul trecut. Acest mecanism de simplificare a birocratiei parafiscale sa continue si in luna martie sa aveti o analiza cu celelate ministere, in vederea reducerii acestora in continuare. „Este un grup de lucru care lucreaza, dar trebuie dinamizat acest proces de reducere a parafiscalitatii in Romania”, a spus Boc. Premierul a mentionat ca anul trecut au fost reduse 171 de taxe parafiscale.

De asemenea, premierul le-a cerut ministrilor de Finante, Sebastian Vladescu, si al Economiei, Adriean Videanu, sa urgenteze pregatirea cadrului normativ pentru acordarea de sprijin guvernamental pentru tinerii care infiinteaza firme.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult