Acasa Breaking News Bucuresti: Prescolarii si elevii din clasele I-VIII nu merg luni la cursuri, din cauza zapezii

Bucuresti: Prescolarii si elevii din clasele I-VIII nu merg luni la cursuri, din cauza zapezii

scris de Ziua Veche
1 afisari

Elevii din clasele I-VIII si prescolarii din Capitala nu vor incepe luni cursurile din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a declarat duminica, pentru Agerpres, consilierul ministrului Educatiei, Melania Vergu.


Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a cerut inspectorului general sa ia aceasta masura dupa ce a consultat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Totodata, Daniel Funeriu a cerut si celorlalti inspectori generali din tara ca acolo unde starea vremii nu permite inceperea scolilor, elevii sa nu se prezinte la cursuri luni.
Potrivit consilierului ministrului Educatiei, ar putea sa stea acasa prescolarii si elevii din 13 judete vizate de avertizarea de cod portocaliu, in functie de decizia inspectorilor scolari. In cazul in care vremea va fi nefavorabila si luni, vacanta s-ar mai putea prelungi cu inca o zi (marti 9 februarie).

 

0 comentariu

Ion Sula Mare 17-06-2010 - 17:03

Am vazut picturi ale lui in muzeul V. van Gogh din Amsterdam si AM FOST ZGUDUIT DE FRUMUSETEA LOR, ACEST LUCRU NU MI S-A INTIMPLAT NICIODATA IN VIATA!!!!!!!!!

roxana 18-06-2010 - 02:30

Nu stiam nimic despre acest pictor. Multumesc pentru informatii. Un articol nemaipomenit de interesant.

io 20-06-2010 - 15:34

Rostul articolului nu e pt cei ca tine, care au posibilitatea sa vada sau sa cunoasca deja, ci este pt cei care nu stiau pana acum de Gogh…Asa ca stai in banca ta…Bv autorului! Trebuie sa vezi efortul eduactional al autorului si faptul ca isi atinge telul. Salut „franarule, Ion”! ” alfabetule”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult