Acasa Breaking News Ce bucurie? A gasit 100.000 euro si i-a predat Politiei

Ce bucurie? A gasit 100.000 euro si i-a predat Politiei

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Incredibil! Si, bineinteles, urmeaza si Adevarat! Probabil, si Socant! Eventual, Nemaintalnit! NewsAlert la Breaking-News-ul de Ultima Ora.

O sacosa cu bani. Cam la vreo aproximativ in jur de circa si ceva, cat sa iti ia ochii si mintea si sa te faca sa te dai peste cap si sa te ascunzi in gaura de sarpe. Eventual, sa faci o rezervare pe net la o cursa spre nus’ce insula indepartata. Care nu extradeaza spre Romania. Dar, din pacate pentru Elena, nu s-a intamplat asa. Ghinion de nesansa. A gasit 100.000 de euro, adica o suta de mii de euro, mai precis ….De fapt, nici nu mai conteaza. Important este ca a predat un „sac” de bani gasiti, la Politie. Si ce daca este studenta la Facultatea de Politie???  

In ziua de 24 februarie 2010, studenta Elena Scrijoschi, din anul III al Facultatii de Politie, care se afla in stagiu de practica la Inspectoratul Judetean de Politie Suceava, a gasit o sacosa în care se aflau 100.000 de euro. Studenta l-a informat imediat pe seful echipei din care facea parte si a predat plasa cu bani. Intrebata de superiori daca n-a fost tentata sa pastreze banii pentru ea, Elena a spus ca nici macar nu i-a trecut asta prin minte, si ca a invatat de la parintii ei ca banii nemunciti nu aduc nici o bucurie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult