Acasa Breaking News Cheeky Girls revin, ca dansatoare!

Cheeky Girls revin, ca dansatoare!

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Gemenele Monica si Gabriela Irimia, membrele trupei Cheeky Girls, s-au prezentat luni, foarte sigure pe ele, la preselectia pentru emisiunea de televiziune „Britain’s Got Talent”, schimband insa muzica pe dans, informeaza thesun.co.uk.


Potrivit Mediafax, tabloidului britanic scrie ca gemenele au dat dovada de multa inspiratie si au renuntat la muzica, preferand sa se relanseze ca o trupa de dans. Totusi, celebrul tabloid considera dansul romancelor ca fiind “ciudat” si spune ca prestatia lor i-a facut pe membrii juriului, Amanda Holden, Simon Cowell si Piers Morgan, sa ridicice din sprancene. Sursa The Sun, infiltrata printre cei 3.000 de concurenti prezenti la auditii, a declarat: „A existat o mare lipsa de talent. Nivelul concurentilor a fost atat de scazut, incat nu m-ar mira daca Cheeky Girls se vor califica mai departe”. Dansul fetelor de la Cheeky Girls nu a fost singura prestatie considerata “ciudata”. Unul dintre concurenti nu a reusit sa impresioneze juriul, dupa ce a incercat sa coordoneze o cursa de melci pe scena, iar „talentul” unui alt concurent a constat intr-o serie lunga de ragaituri.

 

 

Monica si Gabriela, acum in varsta de 27 de ani, s-au mutat in Marea Britanie in urma cu opt ani. Au devenit celebre cu single-ul lor intitulat „The Cheeky Girls (Touch My Bum)” care ajuns pana pe pozitia a doua in topurile britanice, in decembrie 2002. In ciuda faptului ca a fost desemnata „cea mai proasta piesa pop din toate timpurile”, in urma unui sondaj organizat de postul britanic Channel 4, discul lor single s-a vandut in nu mai putin de 1,2 milioane de copii. Gemenele au mai participat si la emisiunea Popstars the Rivals, in anul 2006.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult