Acasa Breaking News Chiuariu vrea desfiintarea functiei de presedinte al Romaniei

Chiuariu vrea desfiintarea functiei de presedinte al Romaniei

scris de Ziua Veche
2 afisari

   

.Fostul ministru liberal al Justitiei Tudor Chiuariu a facut public miercuri proiectul sau de revizuire a Constitutiei, pe care l-a numit „Constitutia Libertatii”.


 

 

Fostul ministru isi lauda singur demersul sustinand ca acesta poate fi caracterizat de atitudinea „curajul de a merge pana la capat”. In esenta, fostul ministru propune desfiintarea functiei de sef de stat, reducerea numarului de parlamentari la 200, dar ca pastrarea sistemului bicameral, limitarea numarului de servicii secrete la trei si o reforma administrativa.

Vom reveni cu amanunte.

0 comentariu

ioan 21-06-2010 - 16:07

Mi-e frica ca rusii au dreptate! Mi-e frica ca rusii stiu ce sa faca cu verigile slabe! Mi-e frica ca nu avem oameni de stat care sa faca fata unor asemenea incercari.
In concluzie mi-e frica de trei ori s-au de tot!

roy 21-06-2010 - 18:48

ca musiu Damian a publicat un articol in urma cu cateva zile in care zeflemisea situatia din Ungaria.

E comic baiatul!

Burebista 1 21-06-2010 - 20:42

No servus oameni buni!
Eu cred ca reportajul asta face parte dintr-o campanie negativa ordonata de la kremlin care sa slabeasca si mai mult pozitia Romaniei in UE. Un reportaj ca asta se poate face oriunde, gunoaie si oameni slabi sunt peste tot. Romania este atacata mediatic dar tinta este Rep. Moldova. Criza asta economica este in moment oportun pentru Rusi sa-si reocupe pozitiile strategice. In prezent se afla din nou in expansiune, vezi Kirghistan. In vest Ucraina nu le este de ajuns, au nevoie de o pozitie cat mai apropiata de Carpati.Slabirea sustinerii pentru Basescu din partea populatiei este o alta oportunitate. Cel mai bine pentru rusi ar fi inlocuirea lui Basescu cu altul care se le faca jocul. Basescu este nebunul care ar avea vointa sa se opuna.Din punctul asta de vedere reducerea salariilor bugetarilor este o masura nepotrivita deoarece scade moralul Serviciilor de informatii si ale Armatei. Reportajul acesta este numai inceputul vom vedea si alte atacuri. Sa auzim numai de bine ! Sper sa citeasca si cineva de la ambasada rusa!

vlad 22-06-2010 - 04:37

Nu este o noutate ,Romania este cea mai slaba si saraca tara din UE !Dar avem cei multi miliardari de carton !

Alex 22-06-2010 - 08:48

exact, ala trebuie impuscat, ca nu la facut masa in bucuresti/romania sa vada el ce si cum. Pur si simplu isi da cu parerea de dragul ratingului (ne-am cam saturat de din astia..)

marius 22-06-2010 - 14:02

Rusii au dreptate si pot fi deacord cu toate referirile lor din reportaj. Dar asta este ca aia cu „rade ciob de oala sparta” ! Ar fi putut face o emisiune cu mult mai trista, avand drept subiect, zone intregi din Rusia, in care oamenii lor traiesc la limita unei saracii si mizerii, mult mai crancene si nu cu tzigani de ultima speta ca la noi, carora nu le place sa munceasca, ci cu oameni de buna conditie, ori intelectuali, care sunt obligati sa traiasca in saracie lucie. Ori daca Rusia, cu atatea sute de miliarde de $ venit anual pe zacaminte naturale si care a supt atata timp din seva popoarelor asuprite si le-a avut sub cizma lor nenorocita, nu sunt in stare sa eradice saracia si mizeria de la ei din tara, ei rad de noi? Bine, asta nu inseamna , ca noi avem vre-o scuza. Da, suntem de ras !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult