Acasa Breaking News CITITI AICI care sunt drumurile inchise din cauza viscolului

CITITI AICI care sunt drumurile inchise din cauza viscolului

scris de Ziua Veche
1 afisari

.16 drumuri nationale si autostrada A1 Bucuresti – Pitesti raman luni inchise din cauza zapezii si a viscolului, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. De asemenea, incepand de duminica, ora 19.00, a fost inchisa circulatia si pe tronsonul Bucuresti – Drajna al Autostrazii Soarelui A2.


Potrivit CNADNR, citata de Agerpres, drumurile nationale cu circulatia intrerupta din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile sunt DN2A Urziceni – Slobozia (in judetul Ialomita), DN 22 Ramnicu Sarat – Braila si DN2C Costesti – Padina (in judetul Buzau), DN 23B Maicanesti – Ciorasti ( in judetul Vrancea), DN1D Urziceni (judetul Ialomita) – Albesti (jud. Prahova), DN51A Zimnicea – Piatra si DN65E Rosiori de Vede – Piatra (in judetul Teleorman), DN41 Chirnogi (judetul Calarasi) – Daia (judetul Giurgiu), DN65A Buzoesti (judetul Arges) – Balaci (judetul Teleorman).

In Capitala traficul rutier se desfasura, luni dimineata, la orele 5,30, in conditii de iarna, pe majoritatea arterelor principale, datorita interventiei pe parcursul intregii nopti a plugurilor, a afirmat, la Comandamentul de iarna, primarul general Sorin Oprescu.Edilul Capitalei a cerut imperativ inspectorilor municipali sa verifice si sa sanctioneze agentii economici, asociatiile de locatari sau acele institutii publice care nu inteleg sa indeparteze zapada de pe trotuare.

Totodata, Oprescu a solicitat sa fie acordata o atentie deosebita ridicarii masinilor parcate in locuri nepermise – care blocheaza activitatea de pluguire -, masura care se va lua din dispozitia sa.

In ceea ce priveste sectorul 5, primarul general a mentionat ca, desi s-a lucrat la capacitate maxima, traficul se desfasura cu dificultate, iar la orele diminetii de luni au inceput sa apara si blocajele. Oprescu a cerut operatorilor de salubritate sa sprijine activitatea celor din sectorul 5 pentru a indeparta zapada depusa in cantitati apreciabile, indeosebi pe Calea Rahovei, sos. Alexandriei, etc.

0 comentariu

Viorica Ianc 17-06-2010 - 14:20

Scumpe si…la calitatea dorita !!!

Mache 18-06-2010 - 03:55

Poza arata un Mi-24, elicopter sovietic de atac in mare voga acum 25-30 de ani. In campania sovietica din Afganistan au fost doborate ca mustele de afganii echipati cu rachete americane Stinger.

Tari NATO (printre care si Romania) poseda elicoptere rusesti de transport Mi-8/17 care chiar daca nu-s grozave macar sunt atat de ieftine, incat pot fi considerate consumabile. Nu-ti permiti sa abandonezi un Blackhawk, Cougar sau nici macar o Puma, dar nimanui nu-i pasa de Mi-uri.

E o chestie similara cu vestita aventura a Bulgariei care pe hartie devenise furnizoare principala se echipament IT pentru NATO la apogeul razboiului rece… Sau asa se laudau documentele de partid.

In dealitate Bulgaria era furnizor pribcuipla de disk-ete de 5″ pentru NATO… Atata doar ca Bulgaria le vindea in pierdere si ailalti le cumparau la preturi dr nimic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult