Acasa Breaking News CNA ia in discutie cazul “cascadoriilor” de la Danutz SRL

CNA ia in discutie cazul “cascadoriilor” de la Danutz SRL

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Consiliul National al Audiovizualului va analiza, in sedinta de marti, incidentul din emisiunea „Danutz SRL”, in care Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf, a fost ranit cu o sabie, in direct, scrie Mediafax. Potrivit lui Rasvan Popescu, presedintele CNA, incidentul va fi analizat de catre Consiliu „din perspectiva protectiei minorilor”.


„O sa discutam in sedinta de maine (marti, n.r.), din aceasta perspectiva a protectiei minorilor. Programarea in direct a unor asemenea emisiuni, in care anumite elemente prezinta un potential de risc, ar putea influenta in mod negativ minorii”, a spus Rasvan Popescu. Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf, a participat, duminica seara, la emisiunea „Danutz SRL”, prezentata la TVR 1 de Dan Bittman, in cadrul careia a fost ranit cu o sabie, in direct, in timpul unui moment de cascadorii.

 

0 comentariu

Toussain Louverture 17-06-2010 - 05:29

Si nu are niciun monument, desi a suferit si pentru romanii si pentru tiganii si pentru secuii din tara asta….La cotul Donului, a baut apa din copita calului….dar tradatorii sunt respectati si adulati de catre romani…
Cateva ganduri neortodoxe imi vin in cap…sa nu va mirati ca traiti vremuri interesanta….

Toussain Louverture 17-06-2010 - 05:40

http://www.youtube.com/watch?v=-c9-XaA2f00&feature=fvw

Amni papde sum !! Cristos este Dumnezeul nostru pe veci si pe el il urmam !!!

Toussain Louverture 17-06-2010 - 05:43
Huhu Ciu 17-06-2010 - 10:04

Poate-mi spui si mie cum sa procedez pentru a gasi asemenea mujzica magnifica pe Youtube, datorita tie am ascultat si ”Stille nacht, heilige naht” pe Youtube, de mai multe ori.
Multumesc mult.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult