Acasa Breaking News Concurs pentru romanii de pretutindeni

Concurs pentru romanii de pretutindeni

scris de Ziua Veche
18 afisari

Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni organizeaza în perioada 15 aprilie-15 mai 2010 concursul de eseuri pe tema operei lui Mihai Eminescu “Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie”.

Daca ai între 10 si 18 ani, esti roman din Republica Moldova, Serbia, Ucraina, Ungaria sau Bulgaria, trimite, pana pe 15 mai 2010 un eseu de maximum 2 pagini, pe tema operei lui Mihai Eminescu “Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie” si poti participa gratuit la tabara de creatie “Ipotesti, file din poveste”, care se va desfasura în incinta Memorialului Ipotesti, Centrul National de Studii “Mihai Eminescu”, din Ipotesti, judetul Botosani, în perioada 14-21 iunie 2010.

Fiecare participant trebuie sa ataseze eseului o pagina cu datele unde poate fi contactat (adresa postala, numar de telefon, e-mail), precum si varsta si scoala unde învata sau forma de învatamant alternativ pe care o frecventeaza.

Rezultatele concursului vor fi anuntate pe data de 1 iunie pe pagina de internet www.dprp.gov.ro, iar castigatorii vor fi contactati pentru mai multe detalii.

Eseurile vor fi trimise pe adresa:

Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni,

bd. Primaverii nr. 22, cod 011972, sector 1, Bucuresti, Romania

Sau la e-mail: drp@dprp.gov.ro, cu mentiunea: concurs eseu

 

0 comentariu

Fram- ursul polar 02-07-2010 - 14:11

suuuuper!!

you’re THE MAN!!!!

am mai cunoscut oameni ca tine ( medici, profi…intelectuali!!!) ..care pun degetul pe rana!!

esti curajos!!

se vede treaba ca Romania nu a iesit din comunism de vreme ce protejam shnapanii ( fie ei PRIVAT su\si publici).

Asa este!!! sunt FIRME PRIVATE care sunt protejate!! sunt pERSOANE cu AFACERI …care sunt protejate…de utere si de MEDIA!!!

cei care au FURAT …vor mai FURA!!!
solidaritate ar fi dak s-ar opri nmecanismul furatului.

oricine este moral si capabil..este atacat de aceste HAITE de HOTI care se invirt mereu in cercul puterii ( de orice culoare politica!!!!).

PRESA e VINOVATA pentru ca protejeaza PRIVATIII corupatori si FRAUDULOSI !!!

bravo Dan Bitman

un oarecare 02-07-2010 - 16:47

BRAVO LUI!

Horia S 02-07-2010 - 18:24

Structurile mafiote ale statului evident nu trebuiesc controlate caci atunci ce fel de stat mafiot am mai fi.
Inchipuiti-va ca s-ar duce MinFin-ul Vladescu sau fratele sau de la Mediu in control la Aedificia Carpati. Pai li s-ar taia salariile a doua zi cu 250 % si s-ar desfinta si ministerele.
Le-ar prelua Badea Petre pe fata ca oricum tot le are in buzunar, privatizate prin metoda Mebo si platoite cu banii din contractele cu statul:
Ateneul,
Palatul Justitie
Sediul SIE
Sediul SRI
Palatul Victoria
Biblioteca Nationala
Muzeul de Arta Moderna
Teatrul National
si multe altele fiecare lucrare cu cate o gaura de cateva zeci de milioane de Euro si cu catvea gauri in tavane caci celor responsabili cu verificarile le-au fost legati ochii cu bacnote de 500 de Euro ca sa nu mai vada.

Tzepesh 03-07-2010 - 06:27

DEMISIA, toashu presedinte! Dimpreuna cu complicii matale din CSAT, justitie si alte structuri de putere1

Un cioban 03-07-2010 - 06:37

Dane, ti s-a urcat la cap ? Crezi ca esti pe val, ai emisiune la TVR, ai fost consilier personal al Ministrului Vladescu si acum crezi ca asa va fi mereu. ei, o sa vezi ca nu.
1. Despre loialitate, cinste, corectitudine, raspundere profesionala nu te intreb, in legatura cu aceeptarea ta a postului de la minister. Ai spus-o singur: te-ai dus acolo ca sa sionezi, ca sa umbli prin actele ministerului, sa faci niste copii pe care sa le valorifici la Opozitie pe bani buni. BANI si iar BANI. Numai de astia sunteti pasionati.
2. Mie daca mi-ar fi facut un prieten , pe care l-am pus intr-o functie importanta (de care tu habar nu ai avut), si acel prieten ma tradeaza, raspandind public informatii care trebuiau trimise organelor de ancheta, te-as fi batut mar, domnule cantaret.
3. Strict legal, tainuirea unor date care pot favoriza infractorul (infractorii), ascunderea lor si nedivulgarea catre organele de ancheta constituie o incalcare a Codului penal si se sanctioneaza cu inchisoare.
4. De ce ai devenit tu asa bataios, si ai iesit la alte posturi TV sa te plangi ca se impoziteaza drepturile de autor doar dupa ce s-a dat o lege in acest sens ? Sa inteleg ca inainte nu plateai nimic impozite la stat sau foarte pution ? Esti ridicul, Dane, in strainate FISCUL ia si pana la 80 % din ce castiga un artist (cantaret, actor etc.). Iar evaziunea fiscala e dur pedepsita.
5. Inteleg ca acum te intorci chiar impotriva Guvernului si a MInisterului care te-au platit cateva luni bune ca sa le faci politica lor, nu a adversarilor legalitatii. Chiar daca tu spui ca ai donat banii nu stiu unde, TU, Dane ai primit banii, pentru o ne-munca, si ao atitudine contrara sarcinilor de resciviu si legalitatii, tu te lauzi ca ai donat niste bani, nu statul pe care il injuri.
6.Jalnic caracter ai si tu, Dane. De aici incolo incepe declinul tau. Sugerez FISCULUI sa iti ia la purecat toate declaratiile fisclae, toate afacerile, toate drepturile de autor si interpret.

Tzepesh 03-07-2010 - 14:01

Sa inteleg ca il acuzi de lipsa de loialitate fata de mafie? Oi fi si tu vreun purtator de cuvant al Cupolei?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult