Acasa Breaking News Cotnari SA, medalia de aur la Concursul International de Vinuri de la Berlin

Cotnari SA, medalia de aur la Concursul International de Vinuri de la Berlin

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Societatea viniviticola Cotnari SA din judetul Iasi a obtinut marea medalie de aur a uneia dintre cele mai importante competitii in domeniu – Concursul International de Vinuri de la Berlin, transmite Agerpres. Unul dintre cele mai ravnite trofee si foarte rar acordate la astfel de competitii, marea medalie de aur a revenit companiei Cotnari SA pentru un soi pur romanesc – Grasa de Cotnari.
Acest mare premiu vine la numai un an dupa ce la aceeasi competitie de la Berlin societatea comerciala Cotnari SA obtinea doua medalii de aur pentru soiurile Francusa 2008 si Feteasca Alba 2008, acestea fiind singurele medalii pentru Romania.
In luna februarie, aceeasi companie a obtinut sapte medalii de aur si trei de argint la Concursului International de Vinuri Chisinau (Wines & Spirits Contest), organizat in Republica Moldova. „Actorul principali” a fost soiul „Grasa de Cotnari”, care s-a numarat printre cele mai premiate vinuri, insa nu s-au lasat mai prejos nici vinurile tinere, din 2008 si 2009, precum Feteasca alba, Blanc, Chateau.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult