Acasa Breaking News Cresterea numarului locurilor de munca si diminuarea somajului, pe agenda Guvernului

Cresterea numarului locurilor de munca si diminuarea somajului, pe agenda Guvernului

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Guvernul ar putea aproba, in sedinta de marti, o ordonanta de urgenta privind reglementarea unor masuri in vederea stimularii crearii de noi locuri de munca si diminuarii somajului in anul 2010. Potrivit unui comunicat al Executivului, pe agenda sedintei figureaza si un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea legii nr. 152/1998, privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte. Membrii Executivului ar urma sa aprobe si un proiect de lege pentru ratificarea Acordului intre guvernul Romaniei si cel al Republicii Letonia, privind protectia reciproca a informatiilor clasificate.

0 comentariu

usla 24-06-2010 - 03:41

Ati auzit de Rusia Kieviana ? Ucraina nu va mai fi mult timp stat independent sau nu va mai fi deloc !

Rasputin 24-06-2010 - 04:23

…un stat artificial format din teritorii furate de la alte ţări.
Aroganţă şi obrăznicie, asta a aratat conducerea u-krainy faţă de vecinii ei.
In momente grele nu o va ajuta nimeni.
Dimpotrivă.
Destramarea acestui teritoriu este iminentă. Indiferent de cîtă gălăgie vor face naţionaliştii. Care sunt mai puţini decît cei care doresc reîntoarcerea la patria mamă.

roy 24-06-2010 - 18:18

… si Polonia, si Moldova, si Basarabia, si Crimeea, si Azerbaidgeanul, Armenia, si inca milioane de kilometrii patrati care nu au fost ale lor niciodata.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult