Acasa Breaking News Crin Antonescu, reales presedinte al PNL

Crin Antonescu, reales presedinte al PNL

scris de Ziua Veche
4 afisari

Crin Antonescu a fost ales din nou presedinte al Partidului National Liberal. El a obtinut 1014 voturi, in timp ce contracandidatul sau, Ludovic Orban, doar 357.

0 comentariu

Rasputin 01-07-2010 - 10:53

…va da atenţie reţelelor de radiotelefonie apărute prin secuime. De fapt re-activate…

vlad 01-07-2010 - 16:17

Si ai nostrii ce pazesc ? ai nostrii =SRI ,STS,JANDARMERIE ,POLITIE ,DGIA, ARMATA etc .Stati calare pe ei ,dar ei sa nu stie nimic .Sa stiti ce manaca,unde si cum si cu cine si la cine dorm,cu cine si ce au vorbit ,ce subiecte au discutat !Pe unde s-au plimbat si cu cine si cat timp 1Ce bere au baut ,calda sau rece ,ce mai sa stiti tot,tot despre acesti nemernici !

Dan Tanasa 02-07-2010 - 13:29

In Covasna si Harghita, UDMR intelege altceva prin „reducerea cheltuielilor publice”

La Sfantu Gheorghe baschetul pare sa tina de foame locuitorilor municipiului condus de UDMR-istul Antal Arpad. Din bugetul public al orasului au fost alocati 950.000 lei (peste 225.000 euro!) in 2009 si 2010 pentru sprijinirea cluburilor sportive, fundatiilor si asociatiilor care intretin echipe de baschet. Alti 326.000 de lei au fost acordati ca sprijin acestor cluburi in 2008.

Criza economica nu a afectat finantarea baschetului

De departe favorita edilului din Sfantu Gheorghe este Clubul Sportiv Sepsi Bc, caruia i-au fost alocate majoritatea sumelor. Astfel, in 2009 clubul a primit 430.000 lei iar pentru 2010 clubul are, din partea bugetului public, suma de 470.000 lei.

Dan Tanasa 02-07-2010 - 13:30

La mai bine de un an si cinci luni de zile de la data la care am sesizat Prefectura Municipiului Bucuresti in legatura cu faptul ca filiala din Bucuresti a Uniunii Democrate Maghiare din Romania (UDMR) nu are arborat, conform legii, drapelul national al Romaniei pe sediul sau din Bucuresti, str. Silvestru nr. 4, Prefectura Bucuresti imi comunica faptul ca acest lucru constituie o incalcare a legii si ca a solicitat UDMR sa arboreze drapelul national al Romaniei pe sediul sau, in caz contrat urmand a fi sanctionata contraventional.
Documentul, care confirma cele sesizate de subsemnatul, poarta semnatura subprefectului Cristina Ecaterina Corut, care precizeaza faptul ca nearborarea drapelului Romaniei se pedepseste conform prevederilor H.G. 1157/2001.

Dan Tanasa 02-07-2010 - 13:31

Desi este sponsorizata de un minister din Romania, pliantul de promovare este redactat exclusiv in limba maghiara. Chiar si denumirile institutiilor publice au fost traduse in limba maghiara, in totalitate, desi limba maghiara nu este limba oficiala de stat.

Primaria Miercurea Ciuc, judetul Harghita, impreuna cu Fundatia „O mie de fete secuiesti” vor organiza, in data de 3 iulie 2010, manifestarea „Ziua celor o mie de fete secuiesti”(?!).
Co-organizatorii manifestarii, alaturi de Primaria Miercurea Ciuc, sunt, conform pliantului de promovare, Consiliul Judetean Harghita si Consiliul Judetean Covasna. De asemenea, manifestarea se bucura de sponsorizarea Ministerului Culturii si Patrimoniului National, condus de UDMR-istul Kelemen Hunor (foto), alaturi de Fundatia Communitas si Apa minerala Tusnad.

Pliantul de promovare al evenimentului este redactat in exclusivitate in limba maghiara, chiar daca unul din sponsorii evenimentului este chiar Ministerul Culturii si Patrimoniului National.

Dan Tanasa 02-07-2010 - 13:31

Banii publici se taie din pensii si salarii, nu din finantarea actiunilor revizionist-sovine maghiare din Covasna si Harghita!

Criza economica ce afecteaza veniturile salariale ale celor care lucreaza in sectorul bugetar dar si ale pensionarilor nu a afectat deloc alocarile din fonduri publice pentru tot felul de manifestari revizioniste maghiare, organizate de UDMR si PCM in Covasna si Harghita.
Acesta este si cazul organizarii, pentru prima data, a „Zilelor tinutului secuiesc” de catre consiliile judetene din Covasna, Harghita si Mures. Desi toate trei apar pe afisul de promovare al acestei manifestari, desfasurata in perioada 13-21 mai 2010, se pare ca doar Consiliul Judetean Harghita a alocat suma de 54.854,92 lei pentru organizarea acestui eveniment in judetul Harghita, celelalte doua consilii judetene negand ca ar fi alocat fonduri pentru aceasta manifestare.

Dan Tanasa 02-07-2010 - 13:32

Primaria Miercurea Ciuc, condusa de UDMR-istul Raduly Robert (foto), are afisat pe pagina oficiala de internet lista proiectelor culturale care vor primi finantare din bugetul primariei in anul 2010.
In total vor fi finantate proiecte in valoate totala de 93.000 de lei (aprox. 22.000 euro). Proiectele finantate de la bugetul local al municipiului Miercurea Ciuc sunt legate de pastrarea traditiilor, proiecte pentru copii, muzica contemporana, arte plastice si fotografie.
Banii vor fi alocati exclusiv unor ONG-uri maghiare, care promoveaza in totalitate doar proiecte destinate comunitatii maghiare din oras. Din lista proiectelor astfel aprobate pentru finantare lipsesc cu desavarsire proiecte care sa promoveze traditiile si obiceiurile comunitatii romanilor din Miercurea Ciuc.
Comunitatea romanilor din Miercurea Ciuc nu are in acest moment niciun consilier local roman in cadrul Consiliului Local Miercurea Ciuc si, drept urmare, nu are cina sa se lupte pentru finantarea proiectelor culturale ale romanilor, care sunt lasati astfel la cheremul UDMR.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS