Acasa Breaking News Dan Diaconescu a defilat la DNA

Dan Diaconescu a defilat la DNA

scris de Ziua Veche
18 Afisari

.Mogulasul” OTV Dan Diaconescu a vizitat vineri, dis de dimineata, sediul DNA, din Calea Stirbei Voda, unde, daca este sa dam crezare unor surse care doresc sa-si pastreze anonimatul, a fost audiat in calitate de martor, intr-un dosar de trafic de influenta.


Diaconescu a venit singur la volanul unui SUV negru marca Infiniti. Oficialii DNA contactati vineri de ziuaveche.ro au refuzat, in mod surprinzator, sa dea orice fel precizare legata de motivul prezentei lui Dan Diaconescu in sediul parchetului anticoruptie. Livia Saplacan, purtatorul de cuvant al DNA, ne-a transmis ca nu este abilitata sa confirme macar prezenta lui Diaconescu la audieri, cu atat mai putin sa dea relatii despre caz. Refuzul DNA de a oferi detalii este cu atat mai surprinzator cu cat numerosi jurnalisti au formulat vineri cereri de furnizare de informatii despre acest caz, la care inca nu s-a dat raspuns. Dan Diaconescu a fost insa inconjurat de jurnalisti la iesirea din parchet. Sub tirul intrebarilor, el a sustinut ca a venit doar pentru a realiza un interviu. Atentionat ca nu e insotit de cameraman, si ca o fosta colaboratoare a sa de la OTV, Mihaela Moise, a fost vazuta in acelasi loc cu o zi inainte, Diaconescu a invocat faptul ca va spune pe postul sau despre ce anume este vorba si ca a venit pentru a realiza „o emisiune draguta”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult