Acasa Breaking News Dezinformare ruseasca – Ghimpu nu a declarat ca Romania si R.Moldova nu se vor uni niciodata

Dezinformare ruseasca – Ghimpu nu a declarat ca Romania si R.Moldova nu se vor uni niciodata

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Aproape toate publicatiile si televiziunile din Romania au prezentat miercuri o stire care spunea ca Mihai Ghimpu, presedintele interimar de la Chisinau, ar fi afirmat, in discutie cu cititorii unei publicatii locale, ca „R.Moldova nu se va uni niciodata cu Romania”. Toate au folosit aceeasi sursa, o stire in limba franceza de pe siteul Ria Novosti. Versiunile in limbile rusa si engleza nu aveau stirea. Nici publicatiile online de la Chisinau. Si nimeni nu a spus care era publicatia care a organizat dialogul. Este vorba despre Komsomolskaya Pravda (din R.Moldova), o publicatie de limba rusa, care a denaturat declaratiile lui Mihai Ghimpu.

Contactati de ziuaveche.ro, reprezentanti ai Parlamentului de la Chisinau au precizat ca declaratiile au fost scoase din context. „Domnul Presedinte a afirmat doar ca, in programul de guvernare al Aliantei pentru Integrare Europeana (n.red. – din care fac parte PLDM, PD, PL si AMN), nu este trecut, ca obiectiv, unirea Republicii Moldova cu Romania”, a afirmat Lilia Anghel, seful Sectiei Relatii cu Mass-Media, din cadrul Parlamentului de la Chisinau.

0 comentariu

john 22-06-2010 - 11:39

Mai bine „Moarte porcului” punct. astfel multi dintre jurnalisti nu s-ar mai ingrasa in halul asta. Inclusiv autorul de aici

Tipatescu 22-06-2010 - 12:19

Ceea ce pare reactia unui postac nedus la femei, uitat de Dumnezeu in fata calculatorului, este de fapt creatia unor centralisti de serviciu din blocurile cu etaje speciale pentru aparatura STS. De acolo se trage la figurat contra cui nu respecta linia PDL, linia Traian Basel si linia Elenelor.

sorge 22-06-2010 - 14:22

In toamna lui 89 am vazut scris pe mai multe garduri JOS CEAUSESCU !
Mai tirziu am aflat ca nu oamenii obisnuiti au scris ;au fost SERVICIILE !
Acum este aceiasi poveste :tot serviciile sint in spate ,dar cu aparitia internetului
directiile sint multiple si mascate.
Daca eu as scrie asa ceva as fi depistat in 24 de ore .
Nu va mai imbatati cu apa rece .
Si desigur cind ma gindesc la servicii ,nu le exclud pe cele cu inclinare pro-rusa ,cu tot ce decurge de aici .

hasu 22-06-2010 - 16:28

atat de mare incat nu i-a mai incaput si creerul.
in primul rand din numarul mare de bugetari, sunt putini cei care chiar isi fac treaba corect. marea majoritate ori taie frunze la caini, ori inrosesc internetul in timpul programului de lucru in speranta ca isi pot regla hormonii cu ajutorul net-ului, ori sunt corupti pana in maduva oaselor (dintr-astia gasesti cati vrei prin justitie, interne, vami, etc).
in al doilea rand la pensionari lucrurile stau cam la fel. daca dai la o parte pe aia de s-au imbolnavit subit sau pe cei care nu sunt remunerati cu cat au contribuit, lista se subtiaza semnificativ. exceptand pe cei corecti pentru care chiar trebuie facut ceva, despre ce genocid vorbim aici? sau ii plangi pe cei de la 9 care iti dau pastila ca le-au fost scazute salariile?

Mache 23-06-2010 - 03:31

Hmmm, greu de spus.

Imi amintesc de una din ocaziile in care autorul acestui articol a deschis pe site-ul defunctului Ziua subiectul scribilor de meserie de pe forumuri si a eforturilor lor concentrate impotriva Romaniei.

Si acum ca si atunci, imi exprim indoielile. Desigur ca dupa ce citesti mesajele multor dezaxati isterici esti tentat sa-i dai dreptate autorului. Insa nu trebuie sa uitam nici o clipa raspandirea inca foarte redusa a accesului la media on-line.

Ziua Veche aduna ocazional peste 1000 de accesari pe articol. Ziarele mari, gen RL sau EvZ au ocazional cateva mii (sub 10 mii oricum) de accesari. Asta inseamna un public tinta foarte redus numeric. Si in plus acesti cititori putini sunt si foarte polarizati si greu de convins.

Practic nu exista argumente care sa-l convinga pe socialist ca ala de drapta are macar ocazional dreptate, sau pe ala de dreapta ca e necesar un minim de politici sociale ca lumea noastra sa nu ajunga o jungala. Sau pe filo arabul disperat si paranoic ca au si evreii dreptul la existenta in tara lor, respectiv pe evreul turbat ca acolo in Orient exista intotdeauna loc de tocmeala…

Deci mesajele furioase sau argumentate sunt in general orz pe gaste. Ele ii vor convinge pe cei ce sunt oricum convinsi si vor provoca furia celor ce oricum nu pot fi convinsi. Nu stiu cum functioneaza un serviciu secret, dar banuiesc ca e ceva ce tinde spre o masinarie eficienta. Ori piata media romaneasca e pierdere de timp.

Imbecilii aia care se dau in spectacol sunt pur si simplu niste amarati care gasesc odata in viata ocazia de a parea ceva important pe lumea asta. Cu cat sunt mai neisemnati in viata de toate zilele, cu atat mai turbati devin pe forumuri…

Sfarma-Piatra 23-06-2010 - 04:59

Chiar capul statului a introdus injuratura in public,si presa la menajat ca asa e el marinel glumet si cool!!! Cind a inceput sa va injure pe voi ziaristii ati sarit un metru in sus!Acum poate face ce vrea chelia lui,ca doar a zis ca nu mai are nimic de pierdut !!!

Adrian D 23-06-2010 - 17:02

eu le recomand sa citeasca pe acest site proaspatul document „strategia de aparare”. Dupa aia sa vorbeasca de isterii, radicalizare, etc.

ZIUA VECHE 23-06-2010 - 18:36

Nu este nimic gresit in ce scrie acolo. Este adevarat. Problema este ca Puterea s-ar putea trezi cu jucarie pe care sa o foloseasca in mod discretionar. In momentul de fata avem o problema mare cu separarea puterilor in stat si cu abuzul de putere execitat dintr-o anumita zona.
In ceea ce priveste radicalizarea, nimeni nu poate nega contrariul.

ZIUA VECHE 23-06-2010 - 18:40

scuze pt greseli. m-am grabit. incercam sa spun ca nimeni nu poate nega evidenta. din pacate, acesta strategie de aparare este periculoasa in romania actuala, dar cuprinde niste adevaruri.

Dolores 23-06-2010 - 22:02

Credeam ca e un articol despre Adrian Paunescu.

Huhu sulangiul 28-06-2010 - 05:53

Brava ma baiatule, ai scris foarti ghinii ba!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult