Acasa Breaking News Directia Generala Anticoruptie pe Facebook, YouTube si Yahoo Messenger

Directia Generala Anticoruptie pe Facebook, YouTube si Yahoo Messenger

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Directia Generala Anticoruptie (DGA) isi face intrarea in mediile de socializare online prin deschiderea de conturi pe trei dintre cele mai accesate site-uri de comunicare interactiva de pe Internet, respectiv Yahoo Messenger, Facebook si YouTube. Demersul vine ca urmare a necesitatii de adaptare la comunicarea online in vederea asigurarii unei mai bune vizibilitati a institutiei.


Astfel, DGA va posta pe site-ul Facebook comunicate de presa si materiale cu mesaj anticoruptie, oferind utilizatorilor informatii de interes cu privire la activitatea de prevenire si combatere a coruptiei desfasurata la nivelul MAI. Totodata, pe site-ul YouTube, vor fi postate inregistrari ale actiunilor la care participa ofiterii DGA, precum perchezitii domiciliare sau actiuni de flagrant. Contul dga_interne de pe Yahoo Messenger va fi activ, initial, de luni pana vineri, pe o durata de 3 ore, respectiv in intervalul 11.00-14.00, urmand ca programul sa fie modificat/adaptat in functie de necesitati (ex. solicitari ale jurnalistilor). Contul va fi monitorizat permanent de ofiterii DGA pentru a putea raspunde in timp util solicitarilor jurnalistilor/cetatenilor. ’’Directia Generala Anticoruptie a ales sa-si diversifice canalele de comunicare pentru a eficientiza comunicarea cu reprezentantii mass-media si cetatenii. In acelasi timp dorim modernizarea si diversificarea canalelor de transmitere a mesajelor de prevenire a coruptiei si popularizare a activitatilor institutiei’’, a comunicat DGA.

 

Dupa logare, utilizatorii de Facebook pot accesa contul DGA prin cautarea in browser a userului Directia Generala Anticoruptie.

De asemenea, filmele postate de Directia Generala Anticoruptie pe site-ul YouTube pot fi accesate prin cautarea dupa cuvinte cheie de genul ‘’mita’’, ‘’coruptie’’, ‘’campanii anticoruptie’’, ‘’directia generala anticoruptie’’ etc. In acest moment, pe siste-ul respectiv, se afla postat spot-ul de campanie cu mesajul ‘’Familia are viitor, coruptia NU!’’. Cat priveste contul de yahoo messenger, este suficient sa introduceti ID-ul dga_interne in lista dumneavoastra de prieteni si veti fi in legatura cu ofiterii de presa ai DGA care va pot oferi informatiile de care aveti nevoie.

Precizam ca cele trei site-uri pot fi accesate si direct de pe site-ul oficial al DGA www.mai-dga.ro.

0 comentariu

briel 16-06-2010 - 18:26

Elvetianul Fernandez a indesat un gol … marii favorite – Spania.

Eu as zice ca Olanda si Germania arata bine. Olandezii au castigat intr-una si-n calificari. (O fi de la marihuana, care-i legala la ei acasa:) ) Nemtii, cum ii stim – calca in picioare si cu fata si cu spatele.

Probabil n-ati vazut meciul Serbia – Ghana. Acolo a fost o scena la sfarsit, cand niste ganezi au sarit sa-l felicite si sa-l imbratiseze pe antrenorul alb. Iar el i-a impins cat colo (de doua ori) si le-a intors spatele bombanind in vant. Cand colo, ce citesc pe Wiki ? Sarmanul antrenor al Ganei este sarb … Era suparat rau de victoria africanilor impotriva propriei tari.

Nici mititeii nord-coreeni nu s-au lasat usor pe mana brazilienilor. Au dat la cotoaie rau de tot. Ca numa’ acolo ajung.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult