Acasa Breaking News Eitan, drona israeliana care ajunge in Iran

Eitan, drona israeliana care ajunge in Iran

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

.Fortele aeriene israeliene au prezentat, oficial, un nou avion fara pilot, care poate ajunge pana in Iran, transmite Rador.


Drona Heron2 (Eitan) poate zbura peste 20 de ore intr-o singura cursa. Oficiali israelieni sustin ca nava poate zbura mai sus si poate duce o greutate mai mare decat orice alta drona. Avionul a fost conceput si construit de industria aeronautica proprie a Israelului. Fortele aeriene israeliene au refuzat sa precizeze daca avionul a fost conceput pentru a fi utilizat impotriva Iranului.

 

 

.Dronele Heron TP au o deschidere a aripilor de 26 de metri, ceea ce echivaleaza cu dimensiunea unui avion de pasageri Boeing 737 si fiind cel mai mare aparat de zbor fara pilot al armatei israeliene, scrie antena3.ro. Avioanele sunt, in special, folosite pentru supraveghere si transportul a diverse incarcaturi. Aceste aparate seamna cu predecesoarele, Heron, dar pot zbura mai sus – la peste 12.000 m – si pot ramane mai mult in aer.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult