Acasa Breaking News Federer, victorios la Melbourne

Federer, victorios la Melbourne

scris de Ziua Veche
2 afisari

Roger Federer a castigat finala masculina de la Australian Open dupa ce l-a invins duminica in trei seturi (6-3, 6-4, 7-6) pe Andy Murray. ”Extraterestrul” ajunge astfel la al saisprezecelea titlu de Grand Slam castigat in cariera sa, din care patru la Openul Australian. A fost a unsprezecea confruntare dintre cei doi, scorul fiind favorabil scotianului, care conduce cu 6-5. .

0 comentariu

Ileana 17-06-2010 - 06:21

AR TREBUI TAIATE PENSIILE SUPLIMENTARE acordate de catre STAT, diverselor persoane. Dar pensia cu care a iesit fiecare cetatean la pensie (indirerent de valoare, pt. ca este in raport cu salariul pe care l-a avut) DE CE SA SE TAIE DIN EA ? Toti pensionarii actuali si-au platit darile catre STAT ca atunci cand o sa iasa la pensie sa aiba un trai cat decat decent. SI ACUM CE SE INTAMPLA ? Ne spune si noua cineva daca celor din Parlament si Senat li s-a taiat pensia ? Ca si asa au un salariu „NESIMTIT”, am citit in presa ca un parlamentar a luat in luna martie a.c., un salariu echivalent a 6000 Euro. Cum este posibil ? Unde o sa ajungem ? Pana cand si bulgarii o duc mai bine decat noi.

eugenb 17-06-2010 - 08:28

Sunt de acord cu dumneavoatra ! Este o „magarie” sa te atingi de banii celui a contribuit „benevol” la Fondul de pensie ! Banii pe care i-ai cedat „benevol” Fondului de Pensie sunt cedati pentru ca la Pensie sa ai o pensie mai mare ca ceilalti. Ai sa-i declari „pensie nesimtita” si sa pui „bir” pe ei inseamna ca „bagi mana in buzunarul” celui care a strans „ani albi pentru zile negre”. Chiar daca unii au „aranjat” sa aiba o pensie mai mare (desi nu o justifica prea bine legal) ar fi trebuit ca … Legea sa nu fie atat de „permisiva”. Deci nu este greseala lor, ci a … Parlamentarilor (gresit ales de Alegatori). Dar indreptarea greseli pri reducerea „uniforma” (cu acelasi procent) inseamna ca se perpetueaza greseala mai departe – pentru a „proteja” pe unii in defavoarea celorlalti. Pana nu o sa fie schimbati Parlamentarii care favorizeaza … furtul nu o sa avem Legi „drepte” !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult