Acasa Breaking News Filat ii avertizeaza pe functionarii publici din teritoriu

Filat ii avertizeaza pe functionarii publici din teritoriu

scris de Ziua Veche
1 afisari

.“Nu am scapat de monopolistii care activeaza pe piata, mai mult, unii dintre acestia reusind deja sa se aciueze pa langa anumite persoane din actuala guvernare”, a declarat, in cadrul unui interviu acordat sambata postului de radio Vocea Basarabiei, premierul Republicii Moldova, Vlad Filat.

Potrivit Jurnal de Chisinau, premierul nu a oferit alte detalii, dar a a precizat ca, in curand, se va afla despre cine este vorba. Filat s-a declarat nemultumit si de faptul ca, desi au trecut cateva luni de la investirea noului guvern, o serie de functionari publici nu au inteles acest lucru, sabotand sau chiar distorsionand deciziile Executivului. “Am tot dat dispozitii sa se ia unele masuri, dar nu prea s-a facut nimic. Nu e treaba premierului sa vada cum lucreaza functionarii, dar sistemul a fost si inca mai este atat de centralizat, ca voi trebui in cele din urma sa ma implic”, a afirmat acesta. El a mai adaugat ca, incepand cu saptamana viitoare, mai multi functionari publici ar putea fi denisi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult