Acasa Breaking News Finantele au transmis Parlamentului amendamentele privind Fondul Proprietatea

Finantele au transmis Parlamentului amendamentele privind Fondul Proprietatea

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

 

.Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a declarat marti ca ministerul pe care il conduce a transmis Parlamentului o lista cu amendamente privind legislatia ce reglementeaza functionarea Fondului Proprietatea, pentru a face posibila si a facilita listarea companiei la bursa.


Potrivit Mediafax, acesta a refuzat sa dea detalii cu privire amendamentele promovate de minister, singura precizare fiind aceea ca lista este lunga. Intrebat in legatura cu sansele ca Fondul Proprietatea sa fie listat la bursa in acest an, Vladescu a raspuns ca acestea sunt “din ce in ce mai mari”, dar nu a precizat si momentul la care crede ca se va finaliza procesul.

Fondul Proprietatea este o societate de investitii de tip inchis, creat cu scopul de a despagubi persoanele ale caror proprietati au fost confiscate abuziv de statul comunist si sunt imposibil de retrocedat in natura.

0 comentariu

vlad 18-06-2010 - 05:31

Drept rasplata cel mai mare hot din Romania ,statul roman, le fura 25% din solda !Strungarul din C.N. Radiocomunicatii are o leafa de peste 5000 lei iar coana Filofteia ,femeie de serviciu are 3200 lei ! Domnul locotenent ajunge la salariul femeii de serviciu ?? NU !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult