Acasa Breaking News Calinescu dat afara din PNL

Calinescu dat afara din PNL

scris de Ziua Veche
11 afisari

Dupa o matura chibzuinta, liberalii l-au dat miercuri afara din partid pe Florin Calinescu. Avand in vedere “declaratiile sale publice” impotriva liderilor Crin Antonescu si Calin Popescu Tariceanu, dar si faptul ca nu si-a platit cotizatia la partid niciodata, din octombrie 2008, au explicat liberalii pitesteni – de unde face parte actorul – s-a luat decizia de a-l explude din partid. Urmeaza ca decizia finala sa fie validata in sedinta Biroului organizatiei municipale.


Presedintele PNL Pitesti Marius Postelnicescu a marturisit suparat: “Nu-mi raspunde la telefon, prin vara imi raspundea, dar acum nu doreste sa mai stea de vorba cu noi”. Florin Calinescu a ratat un mandat de deputat la alegerile parlamentare din 2008, in Arges, iar in prezent in presa a aparut informatia ca va candida din partea PDL in colegiul din sectorul 4, loc lasat liber de conservatoarea Daniela Popa.

 

0 comentariu

BAGAMIAS 16-06-2010 - 15:55

care ne-au batut si pe noi in 94, tu-i in giti pe mama lor

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult