Acasa Breaking News Geoana se face Basescu cand o sa fie mare

Geoana se face Basescu cand o sa fie mare

scris de Ziua Veche
10 afisari

Dupa ce Traian Basescu a ajuns la Chisinau a sarit si Mircea Geoana ca prostanacu’ din baie sa spuna ca daca ar fi ajuns el presedinte tot peste Prut ar fi facut prima sa vizita in calitate de sef de stat. Totusi Geoana ar trebui sa treaca la fapte daca vrea sa fie un adevarat lider. De exemplu ne-ar putea spune in fiecare zi despre o noua realizare a domniei sale care sa fie in directa legatura cu Traian Basescu. 

 Astfel ne poate anunta maine ca a renuntat la Lexusul de campanie si a trecut la Logan. Poimaine ne-ar putea spune ca a scos-o pe Mihaela „Dragostea Mea” de la Crucea Rosie si a trimis-o la calarie in Teleorman. Raspoimaine ar putea aparea la televiziuni cu anuntul campaniei europarlamentare pentru fiica sa. Si tot asa, in urmatorii cinci ani Geoana ar trebui sa il ajunga pe Basescu din urma – i-ar mai trebui o blonda ministru, cativa baroni zdraveni si o chelie lucioasa. Poate asa o sa reuseasca sa il biruie pe Basescu peste cinci ani – fie si numai pentru simplul motiv ca Basescu n-o sa mai poata candida.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult