Acasa Breaking News George Clooney vinde proprietatea de la tarmul Lacului Como

George Clooney vinde proprietatea de la tarmul Lacului Como

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Elisabetta Canalis, prietena artistului, a reusit sa-l convinga sa vanda conacul situat la tarmul Lacului Como din nordul Italiei pentru a se muta pe litoralul Mediteranei, informeaza Il Corriere della Sera. Vila este locul de unde a iesit la lumina legatura amoroasa dintre cei doi, Canalis nemaisuportind insistentele fotografilor. Potrivit aceleiasi surse, printre cei interesati de cumpararea acesteia se numara David Beckham si miliardarul rus, Tariko Roustam.

0 comentariu

Croco 26-06-2010 - 08:05

Don Basescu, carmaciul partidului iubit domneste in Romania de la intrarea Romanicei in UE si pina azi. ABA sefa tineretului se tine si ea tare pe picioare cu leafa platita de contribuabuli. Acum (ca si intdeauna) e vina liberalilor, mogulilor si a puilor de comunisti care blocheaza cu inversunare reformarea aparatului judiciar, privatizarea perlelor coroanei si crearea unui mediu de afaceri prielnic investitiilor directe (straine).

Traian Basescu:

„În Consiliul Suprem de Apărare a Ţării am oprit toate procesele de privatizare care vizau perlele coroanei. Am spus: «Aţi făcut greşeală cu Petromul, România nu mai poate suporta o asemenea atitudine cu privire la securitatea ei energetică, la resurse, pe care trebuie să le ţinem la dispoziţia statului român».

Huhu 02-07-2010 - 19:11

Ba pedelisti securisti, vreti dictatura, vreti sa distrugeti partidele din opozitie???

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult