Acasa Breaking News Google a cerut ajutorul NSA

Google a cerut ajutorul NSA

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Congresul American a anuntat o sesiune publica de audiere a unui inalt oficial al Google in legatura cu rolul companiei de internet in promovarea democratiei.


 

Congresul a anuntat audierea vicepresedintelui Google, Nicole Wong, la 10 februarie in Comitetul pentru Afaceri Externe al Camerei Reprezentantilor, in urma unor stiri aparute in cotidianul “The Washington Post” potrivit carora cea mai mare companie de cautare pe internet si cea mai puternica organizatie a lumii de supraveghere electronica, National Security Agency (Agentia pentru Securitate Nationala) vor face echipa in numele securitatii cibernetice, transmite Radio Romania Actualitati.

 Google a abordat Agentia pentru Securitate Nationala la scurt timp dupa ce a constatat atacurile care, a spus compania, ar origina in China. Ar fi prima oara, potrivit Google, cand ar intra intr-o relatie oficiala cu Agentia pentru Securitate Nationala cu care compania sustine ca nu a cooperat in cadrul controversatului programul “Terrorist Surveillance” introdus dupa atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001.

Pentru comunitatea grupurilor care apara viata privata, insa, perspectiva unui parteneriat intre cea mai mare companie internet furnizoare a motorului de cautare cu cea ma mare agentie de spionaj a Americii este alarmanta.

0 comentariu

hombre 17-06-2010 - 20:24

Lichelele pedeliste au si luat masuri cu puii lor de la vama care au cerut spaga de la formatia asta dar cand ne jefuiesc pe noi, cand se tocmesc cu noi ca la targ atunci cand trecem granita ce le fac stapanii , bunii lor stapani partasi la toate mizeriile din vami ? De aici se vede ca noi prostimea nu suntem la fel de egali cu ei.

Liviu 17-06-2010 - 22:37

1) Atat Berceanu cat si noi toti stim ca „intamplarile” se intampla foarte des acolo la vama si ca nu sunt singulare … Treaba este ca cei de acolo dau mai sus din spaga luata ca altfel nici nu ar fi avut curajul sa o ceara ! Numai ca de aceasta data au facut-o de oaie …

2) Concedierile facute de Berceanu sunt ceva simplu … Bulaul negru este insa solutia pentru sobolanii aia ! Si ar trebui sa-si stim si noi pe nume !!!

3) Informatia cu cele „28-29 (!) de masini” continua sa circule nestingherita … Cine o fi avut nevoie de aceasta confuzie si la ce i-o fi ajutand ?! Sa faca diferenta de stat la bulau 50 de euroi ?!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult