Acasa Breaking News Gradina de zarzavaturi pazita cu mine antipersonal

Gradina de zarzavaturi pazita cu mine antipersonal

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Un cetatean rus care a plantat mine antipersonal pentru a-si feri gradina de zarzavaturi de atacurile hotilor a fost condamnat pentru posesie si folosire ilegala de arme.


 

Alexandr Skopintev a fost condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare cu suspendare, potrivit unui comunicat al parchetului din regiunea Primoria din vestul Rusiei. n iulie 2009, acest cetatean a fabricat trei dispozitive explozive in garajul personal, pe care le-a plantat ulterior in gradina de zarzavaturi, potrivit Mediafax. „In timpul procesului, Alexandr Skopintev a declarat ca a fabricat aceste mine pentru a-si apara gradina de zarzavaturi de atacurile hotilor”, afirma procuratura rusa. Politia rusa l-a arestat pe acest agricultor dupa ce un barbat, care a calcat peste una dintre aceste mine, a fost ranit in urma exploziei, informeaza o sursa din parchetul local, citata de agentia de presa Ria Novosti.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult