Acasa Breaking News Grevele companiilor aeriene incurca turismul

Grevele companiilor aeriene incurca turismul

scris de Ziua Veche
0 afisari

Situatia nu e deloc roza: dupa ce Lufthansa a intrat in greva, o gramada de zboruri au fost amanate. Multe persoane isi luasera bilete si a fost foarte greu pentru agentiile de turism sa redirectioneze viitorii pasageri catre alte zile in care cursele vor fi reluate.

Pe de alta parte, o parte din agentiile de turism au fost deja informate ca, in data de 24 februarie, urmeaza sa intre in greva si compania Elena Aegean. De cand au auzit vestea cea rea, lucratorii agentiilor de turism stau pe telefoane ca sa anunte clientii ce zboruri vor fi anulate. Unii dintre ei sunt persoane care au luat bilete pentru a ajunge acasa, in Grecia, dar altele sunt persoane care cuplau zborul cu Aegean pana in Grecia si de acolo, mai departe, spre alte destinatii. Unul dintre directorii de agentie de turism a declarat luni, pentru ziuaveche.ro, ca sunt probleme foarte mari pe care grevele acestea le impun a fi rezolvate rapid si fara sa aduca prejudicii majore clientilor care au rezervat din timp bilete pe curse efectuate de Lufthansa si Aegean.

Compania Aegean Airlines a mai intrat in greva si in 2008, si in 2009, iar cea mai recenta anulare de zboruri a avut loc în 10 februarie, cand controlorii de trafic aerian din Grecia s-au alaturat grevei sindicatului functionarilor, Adedy.

0 comentariu

adriana 23-06-2010 - 14:25

Sunt asociatii ai caror administratori introduc penalitatile in datoria de baza si apoi calculeaza penalitati de 0,2%/zi pentru toata suma nu numai pentru datoria la regii ci si pentru salarii,materiale de curatenie si bineinteles penalitatile introduse si asta pentru a face rezerve de tot felul de premieri.S-a ajuns ca sumele calculate ca penalitati sa fie mai mari decat intretinerea lunara.Nimeni nu ii controleaza si fac ce vor.

Claudia 23-06-2010 - 18:08

Asociatia nu este a administratorului ci a tuturor proprietarilor inscrisi in cadrul acesteia, modalitatea de calcul a penalitatilor nu o hataraste administratorul, ci Comitetul si aproba Adunarea Generala( formata din absolut toti proprietarii inscrisi ).
Concluzia: de acele calcule aberante sunteti raspunzatori daca nu luati masuri , participati la adunarile generale , adresati-va comitetului cu numeroase adrese scrise , toate intr-un mod civilizat.

locatar la bloc 24-06-2010 - 07:49

Ce tampenie ! Cei care nu plateau pana acum vor obtine o pasuiala de 1 an , facturile blocului catre furnizori vor fi achitate din fondul de rulment ( achitat efectiv tot de cei care platesc fara restante ) plus contributia achitata efectiv de bunii platnici !
Concluzie : trai neneaca pe banii vecinilor , si pana acum ma durea in cot de termenul de 3 luni , dar de acum e super
E o forma mascat de inlocuire a ajutorului socila ce trebuie acordat de stat cu ajutorul obligatoriu dat de vecinii buni platnici ! Comunism adevarat!

mihai 30-06-2010 - 08:18

Buni sint vecinii nostri!
Mai ales atunci cind ne suporta intirzierile la plata cheltuielilor de intretinere.
Am putea spune ca sunt adevarati sponsori care ne sustin utilitatile si ne platesc atit de punctual furnizorii.
O solidaritate de-a dreptul exemplara.
Ce mai, totul ar fi minunat daca n-ar trebui sa platim totusi intr-o buna zi si noi ce s-a adunat, mai cu seama penalitatile.

radu 30-06-2010 - 08:22

Ani in sir, din motive populiste, guvernele noastre au tot iertat datornicii.
Rezultatul ? Ma intreb si eu de ce mai suntem prosti care sa ne achitam obligatiile fata de stat si furnizori ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult