Acasa Breaking News Haiti: A supravietuit 11 zile sub daramaturi

Haiti: A supravietuit 11 zile sub daramaturi

scris de Ziua Veche
5 afisari

 

Foto: BBCUn tanar de 24 de ani a fost salvat de sub daramaturile unui hotel din Port-au-Prince, la 11 zile de la producerea cutremurului din Haiti, transmite BBC. Actiunea de salvare a avut loc la doar cateva ore dupa ce autoritatile haitiene au anuntat oficial incheierea opertiunilor pentru cautarea supravietuitorilor.

Wismond Exantus zambea si parea ca este intr-o conditie buna, in momentul in care a fost scos pe targa, in uralele oamenilor care se stransesera in jurul ruinelor hotelului  Napoli Inn. Barbatul a declarat reporterilor ca a supravietuit cu bauturi racoritoare si snacksuri.
“Este senzational ca nu are nici o fractura. Este doar deshidratat”, a declarat medicul francez Gilles Gueney, care a precizat ca pacientul ar putea fi externat peste doua zile.
Echipe de salvare din Grecia, Franta si SUA au participat la actiunea de scoatere a lui Wismond Exantus de sub daramaturi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult