Acasa Breaking News Iliescu, la 80 de ani: Cand eram mai tanar, vroiam sa ajung in 2000, acum las vremea sa curga

Iliescu, la 80 de ani: Cand eram mai tanar, vroiam sa ajung in 2000, acum las vremea sa curga

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Fostul presedinte Ion Iliescu isi sarbatoreste in avans ziua de nastere, la cabinetul sau din strada Atena, intrucat miercuri, cand implineste 80 de ani, se pregateste pentru a participa la o dezbatere ce va avea loc la Paris, transmite Mediafax. Iliescu, sosit in jurul orei 10.00 la sediul din strada Atena, a declarat ziaristilor ca in tinerete isi dorea sa ajunga in anul 2000, acum a ajuns in 2010 si ca, in continuare, lasa vremea sa-si urmeze cursul. „Cand eram mai tanar, aveam o singura speranta, sa ating anul 2000, iata ca am depasit sperantele, am ajuns la 2010, deci la 80 de ani (…) Acum las vremea sa curga cum trebuie”, a spus el. „Sper sa-mi pastrez prospetimea mentala, macar”, a continuat Iliescu.In ceea ce priveste mentinerea formei fizice, fostul presedinte a spus ca foloseste banda de alergare, pe care o are acasa, intre un sfert de ora si o jumatate de ora zilnic. intrebat care este secretul longevitatii sale, Ion Iliescu a spus ca, asa cum spun medicii, nu exista boli, ci bolnavi si ca destinul si-l face fiecare, iar starea sanatatii depinde de mostenirea genetica si de regimul de viata.

 

0 comentariu

jan dinu 28-06-2010 - 22:21

Bravo natiune – mergi pe fagashi …
Pina nu mai ai urmashi !
JD

sorin 29-06-2010 - 05:55

In Romanica exista o institutie speciala numita Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor . Chestia asta e condusa de un PRESEDINTE. Sa intelegem ca acesta nu a fost „invitat”???Acum SRI-iul face..informari? Apropo,de ce onpcsb nu are publicat pe site Raportul de activitate pe 2009??Nu a lucrat in 2009??? Ca slava domnului lefurile sunt la nivel de procurori de la PICCJ iar cei 7 membri de plen si 3 consilieri ai presedintelui sunt la nivel de secretari de stat :).Domnu Boc, la 100 de salariati ai 10 secretari de stat,e bine??? :))

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult