Acasa Breaking News Institutiile statului vor cere angajatilor sa returneze sporurile acordate ilegal

Institutiile statului vor cere angajatilor sa returneze sporurile acordate ilegal

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Pentru a recupera sporurile acordate ilegal in ultimul an, institutiile statului vor cere angajatilor sa returneze aceste facilitati, potrivit secretarului de stat din cadrul Ministerului Muncii, Valentin Mocanu. Acesta a mai precizat ca, in cazul in care, respectivii angajati nu vor avea sumele necesare, institutiile s-ar putea adresa celui care a dispus acordarea acestora.

0 comentariu

Vintila Castron 25-06-2010 - 11:41

Ma numesc Vintila Castron, si sunt primar in Comuna Gilesti, judetul Gorj. Noi am contactat deja autoritatile statului Georgian pentru a intra in posesia acestei frumoase statui pe care dorim s-o avem in centrul comunei noastre. Actualmente avem in centrul comunei o baza mare de ciment pe care doream sa montam o statuie cu Basescu, insa de cind ne-a micsorat pensiile mi-a fost frica sa mai ies din casa, asa ca, ca sa-i inblinzesc pe taranii astia de pi aicia am convenit sa anunt ca voi instala statuia lui Stalin in centrul comunei pe bazamentul acela de beton. Numa asa s-a linistit mirlanii. Acum asteptam sa vedem cum o transportam. tovarul Ishac Igigashvili care se ocupa cu statueta ne-a promis ca o sa o transporteze dumnealui cu un halicopter mare pina la noi in comuna si ca ne da si bani ca s-o pastram ca nu se stie! Numa popa Cîlţu nu vrea sa sfinteasca locu ca zice ca el nu sfinteste la diavol. Da’ la Basescu de ce a vrut sa sfinteasca ţîmentu’? Vedeti ce-al dracu e popa, citeoşdată?

era sa uit…

Traiasca lupta-ntre picioare …. pardon, popoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult