Acasa Breaking News Intamplari “terifiante” la urnele PSD

Intamplari “terifiante” la urnele PSD

scris de Ziua Veche
2 afisari

Un delegat de la Giurgiu a relatat un caz “dramatic, terifiant” care s-a intamplat la urne. Si anume ca un delegat a fost impiedicat sa voteze, altii incercad sa-i decida votul. “Daca Geoana vrea sa ajunga din nou presedinte, sa o faca in mod democratic. Daca tot a reclamat frauda la nivel national, de ce o face si el aici in partid”, a spus un delegat de Giurgiu nervosa ca votul nu decurge in mod corect, in opinia lui.

0 comentariu

oblioo 23-06-2010 - 17:07

Toata lumea a auzit de masacrele comise de evrei impotriva romanilor, inainte de 1941. Sigur, evreii sunt incapabili sa faca o legatura cauza-efect, Suferinta incepe atunci cand incepe suferinta evreiasca…
Evreii dadeau spaga sa ajunga in lagar, pentru a nu fi trimisi pe front. Am citit despre un caz in care evreii nu au mai vrut sa dea spaga si au fost trimisi pe front in batalioane de munca. Nu s-au mai intors de acolo. Am citit de asemenea cum evreii considera ca Antonescu merita sa fie impuscat, pentru ca i-a pus pe evrei sa mature strazile Bucurestiului.

Pe scurt, evreii si unii tigani, care ii adaposteau pe comunistii evrei ilegalisti, fapt cunoscut si din memoriile scrise de acesti ilegalisti, au fost persecutati, pe timp de razboi, fiind impiedicati sa se mai ocupe cu subversiunea, atentate teroriste si sabotaj. Evreii aveau de ales, sa lupte pe front, ca tot romanul, caci serviciul militar era obligatoriu pentru toti cetatenii romani sau sa dea spaga si sa ajunga in lagar, pe teritoriul mult iubitei URSS, aflat sub ocupatie romaneasca.

Evreii au ales lagarul si nu au gresit. Un evreu care a fost in lagarele din Transnistria mi-a spus urmatoarele, il citez din memorie. «Nu stiu ce a fost l-a Auschwitz, noi nu am auzit nimic despre asta pe timpul acela, dar in Transnistria nu a existat asa ceva. Comandantul german al lagarului a fost ca un tata pentru mine. M-a invatat o meserie si m-a invatat sa fiu om. » Dumnezeu imi este martor ca eu doar consemnez ceea ce mi-a spus personal un evreu, care sustinea ca a fost in acele lagare.

Victor Radulescu 23-06-2010 - 17:29

Faptul ca documentele respective sunt citate si in cartea lui Goma nu inseamna ca acele documente nu se afla in arhivele institutiilor romane (academie, MAPN, etc.).
Cat despre sinceritatea mea, mie imi este perfect egal daca cei pe care ii dau afara din casa mea traiesc sau mor. Iar pe caz concret, in timp de razboi nimeni nu are un loc in care poate spune ca traieste in siguranta. Si atunci, de ce ar fi unii mai cu mot?
Am citit si „marturia” primarului „drept intre popoare”, interesanta, nu zic nu, dar aceasta poveste incepe de la jumatatea povestii, adica din momentul in care dusmanii tarii isi primeau justa rasplata pentru faptele savarsite.

Dany Rom 24-06-2010 - 06:20

Raportul pt cercetarea Holocaustului din Romania:

http://www1.yadvashem.org/about_yad/what_new/data_whats_new/report1.html#romania

Capitolul:
Retragerea din Basarabia si Bucovina de Nord in iune-iulie 1940 si consecintele ei asupra relatiilor interetnice in Romania:

http://www1.yadvashem.org/about_yad/what_new/data_whats_new/pdf/Romanian/1.3_Retreat_from_Bessarabia_and.pdf

Dany Rom 24-06-2010 - 06:54

Despre ce granita vorbesti?! Germanii erau deja cateva zeci de km de Moscova,Transnistria era adanc in teritoriul ocupat de Germania si aliatii romani.

Dany Rom 24-06-2010 - 07:21

Dupa logica ta, toti romanii din Italia ar fi trebuit de mult timp sa fie deportati inapoi in Romania…
Evreii ar fi trebuit sa fie expulzati din SUA, din cauza cuplului Rosenberg care au predat sovieticilor secretele atomice , la fel si emigrantii britanici din cauza domnilor Kim Philby,Guy Burgess,Anthony Blunt, Donald Maclean care au lucrat multi ani pt URSS.
Si ce ar trebui sa faca Israelul cu 20% din populatie care sunt arabi, cand politicieni si studenti arabi sunt mereu in prima linie in toate demonstratiile anti israeliene, si isi exprima solidaritatea cu dusmanii Israelului – Iran, Siria, Hamas , Hezbolah?

cip. 30-07-2010 - 10:35

Este foarte usor sa comentezi istoria acelor vremuri cumplite. Este foarte usor sa blamezi si sa ridici in slavi. Si este usor sa vorbesti in necunostinta de cauza ; adica sa fi naiv si sa demonstrezi altora ca tu cunosti ceva istorie. Istorie pe care doar cuceritorii o fac. Eu stiu un lucru : nici un politician roamn a acelor vremuri nu a ridicat un pai cind trupele sovietice au invadat si ocupat samavolnic Basarabia ; Carol al II lea era bine merci si se gandea la Zizi Lambrino ; Miscarea Legionara ( dupa asasinarea lui Zelea Codreanu ) era divizata ; Horia Sima nu era Zele Codreanu , iar Antonescu a tradat in final Miscarea.Partidele politice ( istorice ) ca si azi se ,, mincau ” intre ele. Si razboiul incepuse. Si azi , in 2010 , istoria se repeta. Dar , … cui ii pasa !!!

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult