Acasa Breaking News Intamplari “terifiante” la urnele PSD

Intamplari “terifiante” la urnele PSD

scris de Ziua Veche
2 afisari

Un delegat de la Giurgiu a relatat un caz “dramatic, terifiant” care s-a intamplat la urne. Si anume ca un delegat a fost impiedicat sa voteze, altii incercad sa-i decida votul. “Daca Geoana vrea sa ajunga din nou presedinte, sa o faca in mod democratic. Daca tot a reclamat frauda la nivel national, de ce o face si el aici in partid”, a spus un delegat de Giurgiu nervosa ca votul nu decurge in mod corect, in opinia lui.

0 comentariu

Viorica Ianc 22-06-2010 - 15:44

Vechi si Noi !

Victor Radulescu 22-06-2010 - 16:31

De-a pururi o sa pastram vie in sufletele noastre memoria acestui mare roman, Maresalul Ion Antonescu. Odihneasca-se in pace!

tomescu 22-06-2010 - 22:22

ADICA sa organizati si replierea ca nu se stie niciodata ,istoria poate se repeta.

Dany Rom 23-06-2010 - 06:15

era perfect legitima, dar deportarea evreilor la Transnistria unde 250.000 au murit de tifus, foame , frig , sau impuscati de soldatii si jandarmii romani, e de neiertat.
Asa ca nu e de mirare ca Romania are si ea un criminal de razboi notoriu care si-a primit rasplata bine meritata, un avertisment pt generatiile viitoare.

Victor Radulescu 23-06-2010 - 08:26

Deportarea inamicilor statului a fost si ea perfect legitima. De ce nu tineti cont cine a inceput ostilitatile? Poate ne explicati de ce ovreii din Basarabia au comis acte de o barbarie neinchipuita si nejustificata impotriva ostasilor romani si notabilitatilor romane locale? Cum explicati aderenta masiva a ovreilor la comunism si manifestarile scarboase de bucurie atunci cand trupele bolsevice au preluat cu japca Basarabia si Bucovina?

4mici 23-06-2010 - 10:02

aiureli – soldatii mor in razboaiele bogatilor pt o glie care nu e a lor ci a proprietarilor de mosii si pt o tara care stie sa i trimeata la moarte in razboaie si apoi – pe aia care au scapat cu viata – la munca in fabrica si pe ogoru bunastarii lui calache.
ma intreb generalu asta cata munca adevarata a facut la viata lui (munca in fabrica, pe santier, pe ogor…etc)
basme si aiureli.
nu merita sa ti dai viata pt nimic.
si pt nimeni.

4mici 23-06-2010 - 10:08

ce va face pe voi romanii sa credeti ca moldova sovietica (basarabia bucovina transnistria sau cum grijile mele ii mai ziceti) e a voastra ?
pe ce chestie ?
de ce nu e sovietica ?
ca nu vreti voi ?
mu inteleg.

Dany Rom 23-06-2010 - 10:09

n-au comis nici-un act de barbarie, cine a atacat armana romana erau comunisti, intre ei bineintels si comunisti de origine evreiasca.
Evreii n-au aderat masiv la partidul comunist, din populatie de 800.000, numai 400 erau membrii partidului, pe cand pe vremea lui Ceausescu, 4 milioane de romani erau membrii PCR…
Ca sa intelegi cat de nefondat ti-e argumentul , criminalul Antonescu a deportat si pe toti evreii din Bucovina de Sud, teritoriu care nu a fost niciodata ocupat de rusi, armata romana nu s-a retras niciodata de acolo, asa ca nu era cum sa fie atacata si batjocorita de comunisti.

obelix 23-06-2010 - 10:59

Bai, 4mici? Tu esti bolsevic? La tine, munca se reduce la dat cu sapa, cu tarnacopul si la prelucrare prin aschiere? O buna parte din soldatii aia care au murit au murit chiar pentru petecul lor de ogor, pentru casele lor amarate, care fusesera luate cu japca de sovietici. Stai tu in banca ta si lasa-ne pe noi sa consideram pentru ce merita sa murim sau nu! Mars in Kamceatka, rusnac bolsevic!

b.d. 23-06-2010 - 11:49

Poate ”Ereticul & Co.” sa ne povesteasca care sunt actele de barbarie comise de evreii din Dorohoi, care, din 12.000 deportati in Transnistria s-au intors doar 5.000 ?
Sau, ce crime contra armatei romane au comis cei peste 2.000 de evrei din sudul Transilvaniei si din Vechiul Regat, deportati deasemeni in Transnistria ?
Sau, ce inamici ai statului au fost si ce ostilitati au inceput cei peste 4.500 de evrei cetateni romani, aflati in acea perioada in Austria, Belgia, Germania, Franta si, CU ACORDUL ”eroului” Antonescu, au fost deportati de catre nazisti in lagarele de exterminare din Polonia ? Care a fost vina lor ?

Victor Radulescu 23-06-2010 - 11:59

Arhiva Ministerului Apărării Naţionale, fond 948, Secţia 2, dosar nr. 941, f. 558-566:

„SECRET 7 Iulie 1940
ACŢIUNEA EVREEASCĂ
I. EVREII ÎN BASARABIA ŞI BUCOVINA ÎN TIMPUL EVACUĂRII “Atentate §i asasinate.
“Din relatările tuturor refugiaţilor din provinciile răpite reiese că atitudinea manifestată de populaţia evreească din aceste provincii, atât faţă de armata română în retragere, cât şi faţă de populaţia civilă ce se refugia a luat forme care depăşesc o imaginaţie chiar divagantă. Imediat după anunţarea ultimatumului sovietic şi înainte de intrarea Armatei Roşii, în toate oraşele basarabene şi nord bucovinene, s-au format grupuri de evrei înarmaţi, în majoritate tineret de ambe sexe, care numaidecât au început acţiunea teroristă. Au fost împuşcaţi cu predilecţie funcţionarii judecătoreşti, poliţieneşti, slujitorii altarului, precum şi financiari, aceştia din urmă cu ocazia devalizării casieriilor Statului, întrucât, în afară de zelul revoluţionar, bandele au arătat o pronunţată tendinţă pentru adunarea de capital, în flagrantă contra¬dicţie cu principiile anticapitaliste cuprinse în doctrina în numele căreia îşi desfăşurau acţiunea.”

Si lista poate continua. Din punctul meu de vedere trebuiau deportati toti ovreii, inclusiv cei din Regat. Subliniez faptul ca deportarea inseamna „dat afara” si nu este sinonima cu exterminarea, asa cum in mod gresit (si rau intentionat) afirma unii de mai bine de 60 de ani.

Victor Radulescu 23-06-2010 - 12:14

Biblioteca Academiei Române; Arhiva Istorică, fond XXIV, dosar nr. 3.377, f. 14-19:

“Cât priveşte manifestările trădând sentimentele ostile ale evreilor faţă de ţara noastră se menţionează între altele următoarele:
“în portul Constanţa majoritatea birourilor de expediţie şi vânzare fiind deţinute de evrei, aceştia interzic expedierea materialelor şi mărfurilor aflate în depozite scontând o eventuală ocupare inamică a Dobrogei.
“Se menţionează că o bună parte a materialelor aflate în depozite sunt destinate a fi folosite pentru apărarea naţională.
“La Galaţi evreul Max, patronul prăvăliei de haine vechi ‘Braufman Sami’ din Piaţa Nouă a fost auzit de câtre un grup de refugiaţi adresând ameninţări românilor, spunând între altele că «peste 5 zile le va plăti el poliţa».
“Deasemeni evreul Schăchter, proprietarul unei băcănii din acel oraş, deşi este bine aprovizionat, refuză categoric să vânză orice fel de marfă clienţilor români, la adresa cărora proferă injurii şi ameninţări.
“La Brăila (…) fraţii Birnbaum (…) afirmă că «multor dintre români le-a sunat ceasul» şi că au ei pe câţiva cu care să se răfuiască.
“(…) Carol Wurmbrandt (…) nu se sfieşte să spună tuturor că «este mândru de originea lui evreească»
“Iancu zis Jean (…) a ameninţat pe un birjar că «în curând steagul roşu va fâlfâi şi deasupra Palatului Regal»” (.)

b.d. 23-06-2010 - 13:39

Aha…intr-adevar, crime grave au comis acei evrei…In special asta :
”“(…) Carol Wurmbrandt (…) nu se sfieşte să spună tuturor că «este mândru de originea lui evreească ”…
Si, cum trebuia pedepsit, un glonte in cap sau, atarnat la abator ?

Oricum, trebuia sa spui ca, aceste ” documente” sunt de fapt din ”Paul Goma – Saptamana rosie”…

Spre balans, iti recomand lectura unui document interesant, a unor marturii din acea perioada neagra a istoriei, marturia unui adevarat OM.

http://www.idee.ro/holocaust/pdf/Marturia.pdf

P.S. Iti apreciez sinceritatea, cand ne dezvalui punctul tau de vedere, cum ca, ”trebuiau deportati toti ovreii, inclusiv cei din Regat”. Doar ca aici esti partial sincer, nu cred nu doresti si exterminarea…Stiind prea bine ca, in acea perioada, evreii (nu ”ovreii”), nu aveau nici un loc unde puteau trai in siguranta.
”Dat afara” nu avea decat un final. Exterminarea.

Biblioteca 23-06-2010 - 13:56

Ne-ai dat pe spate cu „dovezili” tale de cacat, baragladina dracului ce eşti. Bă, boule, ia de-aici adevărate dovezi, aflate la Biblioteca Accademiei:

„În oraşul Cugir, un oarecare evreu pe numele lui de Yaşvic, a spus doamnei Neluţa că o să i-o arate el!”

„În oraşul Mizil, evreul Şevic, patronul unei bombonerii a spus ca nu mai vinde fondante la români decât dropsuri că alea se sug!”

„În oraşul Copşa Mică, evreica Zevzeşa, l-a ameninţat pe un poliţist de la intersecţia b-dului Pompei cu strada Snegur ca i-o taie dacă se mai uită la cracii ei!”

„La Braşov, la intrarea in catedrala Biserica Neagra (fără păr), evreica Şeverejada s-a îmbujorat de furie când un mujic de român i-a băgat mâna sub fusta scurta, injurându-l astfel: să şi-o bage toţi românii în mine că mor de pofte!”

„La calafat, evreul Yanţhoc a plătit-o pe Florica Arvinte să-i facă curat în garsionieră, iar acesta a forţat-o să aibe relaţii sexuale neortodoxe, spunându-i: lasă. fă, decât să de f…ă ruşii, mai bine te f.. euca o am mai lungă şi te şi plătesc, boarfo!”

„La Topoloveni, Menţuc Yaşvin, apropitar de un magazin de bijuterii din centru, a pus în vitrina magazinului lui un afiş în care apărea o doamnă dezbrăcată sumaro-şucar, cu o pânză transparentă pe faţă, iar sub poză era tipărit acest text: românilor, v-a venit timpul!”

„La Vălenii de Munte, evreica Munziuc Şevreon, a fost arestată deoarece a intrat prin efracţie în casa ţiganului Pardailan ameninţându-l ca dacă nu i-o dă, o să i-o taie. Autorităţile nu au aflat încă ce nu-i dăduse ţiganul, acelei evreici, dar investigaţiile erau încă la început!”

Şi aceste declaraţii nu sunt nimic, pe lângă celelalte zeci şi zeci de mii care zac ca nesimţiţii ca tine, bai, p…ă-n c… de eretic, băşimi-ar creţu-n falca ta de bou ce eşti!

jan dinu 23-06-2010 - 14:02

Erau evreii liberi din aceasta zona sa se
transmute spre est unde puteau fi ocrotiti de sovietici primind din partea lor statutul de refugiati proveniti dintr-o tzara „fascista „cu care erau in conflict
nu doar ideologic dar shi militar cind
Romania a pierdut teritorii prin
pacttul Ribentrop – Molotov multi evrei locali din regat pactizind cu inamicul chiar shi in stareaa lor de ilegalitaate ca refugiati proveniti din „zonele ” intrate recent sub ocupatia germana ori
protejata de acestia?
Stie cineva s-a explice mai documentat situatia …fara spaeculatii rauvoitoare – propagandistice care inca sunt sunt vehihilate shi astazi ignorind datele documentelor din arhive …nu cele speculative perpetuate de fictiuni ale fondului – literaturi propagandistice ??
JD

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult