Acasa Breaking News Inteligenta la start

Inteligenta la start

scris de Ziua Veche
23 Afisari

.AI-MAS Winter Olympics demareaza in aceasta sambata (27 februarie) la Facultatatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Politehnica Bucuresti, fiind un eveniment dedicat inteligentei artificiale, organizate de laboratorul de cercetare AI-MAS (Artificial Intelligence and Multi-Agent Systems) si sustinut de BitDefender.


Olimpiada este o competitie in care fiecare echipa participanta elaboreaza o solutie de rezolvare a unui joc de strategie, utilizand tehnici de inteligenta artificiala. Toate solutiile trimise vor participa in aceasta competitie, iar in urma confruntarii finale va fi desemnata o echipa castigatoare. Evenimentul reuneste cei mai bine pregatiti studenti de la cele mai prestigioase universitati din Bucuresti, Brasov, Craiova, Cluj, Iasi, Sibiu, Suceava si Timisoara. Confruntarile intre solutiile inteligente vor fi modelate grafic si vor putea fi vizualizate atat de concurenti cat si de participanti. Echipa castigatoare va fi premiata cu 1.000 de euro. In cadrul evenimentului, reprezentantii laboratoarelor BitDefender vor prezenta publicului aplicatii inovatoare ce includ tehnologii de inteligenta artificiala si vor demonstra cum acestea ajuta consumatorii casnici in viata de zi cu zi. Prezentarea BitDefender va avea loc in aceeasi zi la ora 10.45.

0 comentariu

eugenb 24-06-2010 - 19:37

Era mai interesant modul cum cineva care pe timpul lui Ceausescu era SUBLOCOTENENT IN REZERVA, el fiind ACTOR la baza. In 1996 era tot Sublocotenent si tot in rezerva, dar a ajuns in 10 ani sa-si dea examenul de … COLONEL (TOT IN REZERVA) cu un EXAMEN DE DOCTORAT IN STIINTE MILITARE. Este vorba de … Actorul DUDA care in 1996 s-a casatorit cu Doamna Margareta (fata a fostului Rege „Mihai I”). Va atrag atentia sa verificati la cat de repede poti avansa in gradele militare cand esti „ajutat” de cei care au fost Presidinti ai Romaniei (Iliescu, Constantinescu, Basescu). MILITARII DE CARIERA nu pot sa „prinda” decat max. 2 grade mai repede si trebuie sa astepte ca sa fie si … functii disponibile, iar REZERVISTI trebuie sa aiba MERITE DEOSEBITE, sa aiba indeplinit termenul de stagiatura in grad si … sa astepte ca sa-l propuna cineva din Conducerea Ministerului. Dar ce nu face POLITICA! Doar Armata este condusa de Civili acuma (aproape toti din ei … fosti SECURISTI). Or sa spuna unii ca a facut „studii inalte” pe la germani si pe la americani. Sa nu va lasati pacaliti! Sunt cursuri cu durata de la cateva zile la una-doua saptamani! Si binenteles cursul pe care l-a facut si subiectul articolului de fata. Adioca cel facut si de subiectul articolului acesta. Aici au invatat „elevii” (Madam Udrea a urmat acelasi curs – ati uitat cumva) ce au voie sa spuna in public despre armata. Generalitati! Si sa respecte „secretul de stat”. Dar un militar adevarat mai face si un stagiu de practica (la „fundul soldatului”, cum se zicea odata), care nu se mai practica de catre „civilii” care vin pe la acel curs! Este prea greu pentru ei! Sa mai spun ca … „Disertatiile” pe care le prezinta la Examen au fost intocmite de MILITARI DE CARIERA, nu de „cursantii” civili? „Sapati” in directia asta si o sa aflati lucruri foarte interesante. Dar asta numai daca ii asigurati ca nu le dati numele adevarat daca sunt militari in activitate sau daca fiind in rezerva ar avea ceva de pirdut!

mamaia doctorandei 24-06-2010 - 19:55

eugenb a scris adevarul si merita felicitari pentru randurile sale.

un curios 24-06-2010 - 20:10

Nu am inteles de ce s-a minjit amiralul Ghe. Marin sa o indrume la doctorat? Avea prea mult timp liber la dispozi’ie?

eugenb 24-06-2010 - 21:16

A primit … ORDIN. Orice ofiter al Armatei romane este avansat in grad de Colonel si in urmatoarele grade NUMAI de Presedintele Romaniei. Asa ca este explicabil de ce s-a „oferit” (voluntar-obligatoriu) sa o indrume la Doctorat. Vom avea un „pion otravit” in „tabara” PNL prin acea individa. Sa mai spun ca au fost „mobilizati” la aceeasi lucrare si alti „specialisti (adevarati) militari” care si ei spera … la avansari, care nu mai vin ?

Stietot! 25-06-2010 - 03:42

De ce s-a manjit? Simplu! Cetateanul nu poate trai nemanjit! Manjeala insasi este natura sa…

Tom 25-06-2010 - 06:32

Militarii de cariera sunt lasati deoparte ,sunt avansati lingaii si pilele politice !Doctori in stinte militare devin toti neavenitii care habar nu au ce inseamna armata ,nu au pus mana pe o arma .In Romania un capitan demisionar din arma intendenta ,a ajuns general cu 4 stele pe criterii politice si culmea culmilor a devenit si Ministrul Apararii .Numai intr-o tara ca a noastra se poate asa ceva ! Rusine armatei romane ca suportati asemene politruci de moda noua !!!

eugenb 25-06-2010 - 08:35

Nu cumva este un fost … „securist sub acoperire” (ca si Basescu) dupa Dec.1989 ? Sau un „fost secretar de partid (comunist) al unei … Organizatii de Baza” din Armata Romana inainte de Dec.1989 ?

Tom 25-06-2010 - 11:30

Nu draga domnule !Sunt unul dintre militarii onesti ai Romaniei ,plimbat prin 5 garnizoane !Eram in 2004 la un curs la UNAp ,cand madam Udrea era doctorand .Stiu ce spun ,am vazut multe .Inclusiv capitani cu sustinere politica care-si dadeau doctoratul ,unii nu au comandat nici macar o companie si erau mari strategi militari !

Ciprian Hangan 25-06-2010 - 19:07

Domnul Dan Puric a spus ca unora le-a dat Sfantul petru cu polonicul, darul, altora cu lingura, darul, iar altora nimic. Cei din urma s-au razvratit ca Georgeta Gavrila si Calin Popescu Tariceanu si s-au plans la poarta Raiului ca Apostolul Petru este corupt si au cerut audienta la Dumnezeu. Dumnezeu a venit si a auzit cum se plangeau lor cei care nu aveau nimic ca Apostolul Petru i-a discriminat. Atunci Dumnezeu i-a spus Apostolului Petrusa le dea si lor ceva, in perspectiva cutremurului care va urma, anuntat inca inainte de cel din 1977, cand Zimnicea a fost rasa de pe fata pamantului. Insa Apostolul Petru a zis ca nu mai are din ce sa le dea, ca nu mai sunt daruri. Atunci Dumnezeu i-a zis Apostolului Petru sa le dea Diplome, ca tot vor face cutremurul de uzurpare, ca pe cel din 1977, si ca urmare a crizei financiare pe care nu o vor rezolva ca Nero si Tit, va urma si una culturala, Tariceanu stie vag, care dupa 2012, va proclama iar Cantarea Romaniei pe calapod chinez, urmand a se adapa cu ecologistii dezradacinati din cultura economica chineza, formand un ecumenism care va provoca in 2020 o alta criza cu tsunami pe coasta de est a Orientului indepartat. Lasa-ti Domle sa ia diplome, ca si asa mananca cacat deoarece zic ca unii stiu sa dea din melita, dar nu au simt practic ca ei.

Ciprian Hangan 25-06-2010 - 19:21

M-ati cenzurat pe buna dreptate, dar vroiam sa spun pe sleau, ca la Iezechiel, insa sub forma de jargon, ca mananca ceva ce au mancat armenii la Ierusalim, sub jurisdictia turcilor, cand nu a venit lumina Invierii lui Iisus Christos la armeni. M-am mai grabit si am omis sa spun ca ecumenismul de care vorbesc este pe calapod istoric, toate-s vechi, si noi sunt toate, si este vorba de varianta impusa de europenii numiti de preotul Arsenie Boca: cozi de topor ale Apusului, asta sub jurisdictia unui talpas, care isi ia talpasita, in varianta celui care l-a inlocuit pe prelatul comunist Teoctist Arapasu. Criza de legitimitate religioasa va fi in cei ce poarta responsabilitatea puterii religioase, asta dupa criza creata de un Nero, Tit, si cu care se aseamana si Hitler si Ceausescu, vorba lui Eugen Cizek, in Secventa Romana. Pacat ca Eugen Cizek nu a vorbit si de uzurpatorii de ceea ce se cuvine lui Dumnezeu, si a vorbit numai de uzurpatorii Caesarului.

eugenb 25-06-2010 - 19:29

M-ati inteles gresit ! Nu ma refeream la dumneavoastra ! Ma refeream la acel „capitan” care a ajuns „general cu 4 stele”.

eugenb 25-06-2010 - 19:41

Vedeti ca ati incurcat topicurile. Nu vreti sa va intoarceti pe topicul care va este asa de drag si sa ne lasati in pace pe noi, cu aceste „probleme teologice”. Nu de alta, dar aici nu este loc de acest subiect. Unde sa mai punem ca nici nu sunteti un crestin ortodox adevarat, ci doar un „sectant”. Credeti ca un actor(Dan Puric) este altceva acum ? Dupa cate vad nu recunoasteti … Biserica Ortodoxa Romana condusa de Patriarh (P.F.Daniel). Asa ca … duceti-va sa cantati la alta masa !

laur 26-06-2010 - 17:58

Mai exista militari de cariera??? UNDE SUNT ACESTIA si UNDE LE ESTE DEMNITATEA si CURAJUL de a SPUNE ADEVARUL DESPRE CE SE INTIMPLA IN TARA??? Vai de tine ARMATA care nu ai stiut sa ai MILITARI DE CARIERA in PARLAMENT si GUVERN

eugenb 26-06-2010 - 20:52

Eu am scris tot pe acest topic despre un caz in care a fost amestecat un Actor (la propriu si la figurat – Duda il cheama), niste Presedenti ai Romaniei (Iliescu, Constantinescu si Basescu) si … Armata Romana (prin niste Ministrii (civili) ai Apararii. Daca aveti rabdare sa cititi ce am scris ( INTERESANT … — eugenb 24-06-2010 22:37) poate va veti schimba parerea despre MILITARII DE CARIERA !

Tagarcea cel Viteaz 30-06-2010 - 08:33

Ce aveti, bre, cu biata muiere? Nu era pacat, la o asa functie, sa nu fie si doctoara? Ce, ii sta rau? Uite, acusicalea si-a deschis si cabinet… da consultatii submarine, pardon, subacvatice!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS