Acasa Breaking News JO 2010: Din cauza accidentarii, Violeta Stramaturaru nu mai participa la proba de sanie

JO 2010: Din cauza accidentarii, Violeta Stramaturaru nu mai participa la proba de sanie

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Sportiva romana Violeta Stramaturaru, spitalizata cateva ore joi, dupa un accident produs in timpul antrenamentelor pentru proba feminina de sanie din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Vancouver, nu a primit acordul medicilor pentru a participa la competitia de la Whistler, informeaza AFP, citata de Agerpres.


“Violeta nu va participa la concurs, a fost nevoita sa declare forfait. Medicii nu si-au dat acordul pentru ca ea sa concureze”, a declarat adjunctul sefului misiunii delegatiei Romaniei, Florin Misca.

 

 

In varsta de 21 ani, Violeta Stramaturaru a pierdut controlul saniei la jumatatea traseului si a fost propulsata in peretele lateral al pistei, de care s-a lovit de mai multe ori, continuand apoi sa alunece pana la baza pistei, in stare de inconstienta. Ea a fost transportata imediat la spital, de unde a fost externata cateva ore mai tarziu.

 

La o zi dupa accidentul reprezentantei Romaniei, pe aceeasi pista de la Whistler, cea mai rapida din lume, si-a pierdut viata georgianul Nodar Kumaritasvili.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult