Acasa Breaking News Joi se fac publice rezultatele anchetei in cazul Marian Cozma

Joi se fac publice rezultatele anchetei in cazul Marian Cozma

scris de Ziua Veche
3 afisari

Ancheta in cazul crimei comise asupra handbalistului roman Marian Cozma a luat sfarsit, joi urmand sa fie facute cunoscute opiniei publice rezultatele acesteia, informeaza in editia sa de marti ziarul ungar Magyar Hirlap, citata de Agerpres.


Inspectoratul general al Politiei din Veszprem va face cunoscut joi, in cursul unei conferinte de presa, rezultatele anchetei in cazul asasinatului comis la 8 februarie 2008 in fata localului Patriot din Veszprem, asasinat caruia i-a cazut victima Marian Cozma. Potrivit declaratiilor lui Kamaras Gabor, avocatul lui R. Sandor, anchetatorii sunt de parere ca acela care l-a injunghiat mortal pe sportiv este tocmai clientul sau. Un alt suspect in acest caz, N. Gyozo, declara la postul de televiziune TV2 ca o singura persoana este responsabila pentru injunghierea lui Cozma in inima.

0 comentariu

gicu 16-06-2010 - 17:24

tariceanu trebuia arestat acu 3 4 ani cind a prins omv cu chilotii in vine ca na respectat contractu si a iesit la tv si a zis ca nu vrea sa renegocieze contractul trebuia arestat pe loc nu prea mai e de furat asa ca nu se mai inteleg care sa fure bravo voua daca sintem prosti furatine

Viorica Ianc 17-06-2010 - 14:14

Imbatranit, spetit ? !
Umeri impovarati.

Adrian D 17-06-2010 - 15:46

Pune, bre, virgulele, sa intelegem si noi ceva! Sau, le-ai lasat sacul cu semne de punctuatie iubitilor tai de la PDL si nu mai ai de unde?

Ion Sula Mare 17-06-2010 - 16:04

Ptiuuuu!!!!!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult