Acasa Breaking News Jucarii cu probleme psihice

Jucarii cu probleme psihice

scris de Ziua Veche
74 afisari

Un intreprinzator german a lansat o neobisnuita colectie de jucarii – o familie de animale care, cu toate, sufera de diverse probleme psihice. Animalele de jucarie bolnave sufera de toate afectiunile psihice contemporane, de la depresie acuta la dedublarea personalitatii; fiecare jucarie vine cu o carte de povesti in care se explica cum a ajuns in… asemenea hal, un dosar medical si un plan de tratament.


Martin Kittsteiner, creatorul colectiei mai putin obisnuite, are 36 de ani, traieste in Hamburg si marturiseste ca inedita idee de a lansa o colectie de jucarii cu probleme psihice i-a venit in urma unei discutii cu prietena lui. „Totul a inceput ca o joaca, apoi ne-am dat seama ca toti copii sunt sensibili la vulnerabilitatea jucariilor, multi micuti construind ei insisi povesti in care diverse jucarii sunt bolnave si bucurandu-se sa le ajute sa se vindece”.

Printre animalele « nebune » se numara broasca testoasa Dub care este extrem de deprimata dupa ce si-a pierdut prietenii, sarpele Sly care sufera de halucinatii terifiante, oaia Dolly care are o severa tulburare de personalitate, crezandu-se… lup!, crocodilul Kroko care are fobie tocmai la… apa! si hipopotamul Lila, ce manifesta un comportament obsesiv-compulsiv.

Cititi mai multe pe descopera.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult