Acasa Breaking News Liberalii isi aleg conducerea: Antonescu sau Orban

Liberalii isi aleg conducerea: Antonescu sau Orban

scris de Ziua Veche
2 afisari

.PNL isi alege astazi noua conducere, in cadrul celei de a doua zile de congres. Crin Antonescu si Ludovic Orban sunt singurii liberali inscrisi in cursa pentru sefia PNL, Viorel Catarama nedepunand o candidatura cu lista, transmite Radio Romania Actualitati. Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat ca, pana la expirarea termenului de depunere a candidaturilor, cu trei ore inainte de inceperea congresului, singurii liberali care si-au depus candidatura si lista de propuneri pentru conducerea PNL au fost Crin Antonescu si Ludovic Orban.
„Viorel Catarama nu numai ca nu si-a depus candidatura, dar nici macar nu a dat un telefon la Secretariatul general pentru a anunta ca va depune o lista. Timpul pentru Viorel Catarama s-a epuizat”, a declarat Radu Stroe, care a mentionat ca in eventualitatea in care Viorel Catarama va veni cu o candidatura, aceasta va fi respinsa.
Delegatii la Congresul extraordinar al PNL au adoptat statutul propus de Crin Antonescu, cu 1083 voturi „pentru”, noua conducere a PNL urmand sa fie aleasa in aceste conditii pe motiuni si prin vot pe lista impreuna cu candidatul la presedintia partidului.

Lista va contine 32 de nume, dintre care 15 vor fi vicepresedinti ai partidului. Adoptarea motiunii castigatoare inseamna totodata alegerea presedintelui, a Biroului politic central si a liniei strategice propusa de noul presedinte. Votul pe liste a fost criticat de liberalii Viorel Catarama sau Ludovic Orban, care au sustinut ca delegatiile la congres nu vor avea posibilitatea sa aleaga

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult