Acasa Breaking News Lista cu diplomati romani pentru serviciul european de actiune externa

Lista cu diplomati romani pentru serviciul european de actiune externa

scris de Ziua Veche
3 afisari

Exista o lista de diplomati romani car

e vor candida pentru posturi in serviciul european de actiune externa, a declarat, in exclusivitate pentru Radio Romania Actualitati, dupa reuniunea informala de la Cordoba a ministrilor europeni de Externe, Teodor Baconschi.
„Noi suntem pregatiti cu o baza de date unde am colectionat deja CV-uri si viitoare candidaturi de buna calitate si daca vom prezenta cei mai buni oameni, cu siguranta ca ei vor obtine functiile respective. Deocamdata vizam pe un altgoritm intre cei 27, cel putin in pozitie de sefi de delegatie UE si una de adjunct, dar si anumite posturi medii in structura viitorului serviciu sunt de asemenea interesante”, a spus Teodor Baconschi.
In cadrul reuniunii informale de la Cordoba a ministrilor europeni de Externe, sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, si-a exprimat dorinta ca serviciul diplomatic european sa fie compus din cei mai buni functionari selectionati pe criterii profesionale, si nu in functie de tarile de origine.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult