Acasa Breaking News Livia Stanciu, desemnata pentru sefia Inaltei Curti

Livia Stanciu, desemnata pentru sefia Inaltei Curti

scris de Ziua Veche
1 afisari

Sectia de judecatori a CSM a hotarat joi sa o desemneze pe judecatoarea Livia Doina Stanciu pentru functia de presedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Propunerea va fi trimisa Presedintelui Romaniei, Traian Basescu, care va decide daca va emite sau nu decretul de numire in functie. Aminitm ca, anul trecut, CSM a mai ales un judecator pentru functia de presedinte al instantei supreme, in persoana Lidiei Barbulescu, insa Traian Basescu a anuntat ca nu o va numi pe aceasta in functie si s-a tinut de cuvant.

0 comentariu

Lola 25-06-2010 - 15:50

De la romani nu mai putem spera nimic, asa sunt de batuti in cap.

horia 25-06-2010 - 18:15

felicitari si mii de multumiri dle.PUSKAS

Catalin1234567 25-06-2010 - 18:56

Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri…Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-1000$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line…restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul „LUCRU” pe adresa de e-mail cmarisoiu@yahoo.com. Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul „LUCRU

Paddy 25-06-2010 - 19:06

Clar, daca pensionarilor nu li „taie” pensiile cu 15%, atunci tara intra in faliment!!! Iar judecatorul Puskas Valentin Zoltan este direct responsabil de inevitabilul faliment.

Dezvoltand logica articolului, se poate deduce ca pensionarii din Romania – ale caror pensii sunt „celebre” in Europa-, ar fi, fie chiar si numai indirect, vinovati de starea falimentara a finantelor tarii.

Nimic despre clasa politica, despre haosul economic, financiar, coruptia generalizata, ineficacitatea economica, piata subterana etc. din Romania, doar cateva din cauzele reale ale falimentului tarii.

Resimt un acut sentiment de jena citind asemenea articole in „presa” romaneasca.

POCNIT 25-06-2010 - 20:18

IRESPONSABILI PANA LA CAPAT, DE PARCA CINEVA ARE UN SAC CU BANI SA LE DEA TUTUROR. O SA MURITI DE FOAME BOILOR, IAR PENSIONARII PE CARE II PLANGETI ACUM O SA-SI MAI IA CU PENSIA LOR NETAITA FIX PANZA DE COSCIUG. TARA DE CRETINI

Parpanghel 26-06-2010 - 02:14

MAGYAR de magyar, da i-a tras-o bini di tot! De unde si concluzia, nu trebuie o armata intreaga, ajunge si un singur PUSCA’S !

Ticu 26-06-2010 - 06:14

In zadar a dat CCR dreptate pensionarilor pentru ca vor pierde mai mult prin impozitarea lor, masura ingrata pentru care guvernul nu are nevoie de nici o aprobare.

Tudi 26-06-2010 - 06:25

Un ungur cu scaun la cap.

gili 26-06-2010 - 07:41

Gasiti parale suficiente la ministerul doamnei Udrea . Pentru ce construim case prin ANL cu 100000 de euro ca dinsa sa le vinda cu 17000 ?! Pentru ce construim case ale specialistului cu miliarde de euroi ?!
Nu cumva ca sa se procopseasca unii ? Doamna Udrea s-a pricopsit destul .
Pentru ce facem site-uri la guvern cu jumatate de miliard de euro ?! Sunt parale , sunt .

Parpanghel 26-06-2010 - 08:06

Haoles-ba ales degeaba, ba’h pina in miez de noapte,veni, ca veni ZOLTANELU(nohst’amu),gasi lipsa apel la calu din dotare si puus punkt, unde trebuia, poate chiar fara markobellitu, ca de la keresztoi sigur nu putea veni. Da acum gata, esti de-al nosht’ PUSCAS !

Gugustiuc 26-06-2010 - 16:16

Greu au ajuns romamii, sa pupe piciorele ungurilor pentru ca ne salveaza din cind in cind din ghearele lui Basescu!!!

cora 27-06-2010 - 05:50

foarte bine ai facut domnule judecator,ne-am saturat sa-i tinem in spate pe toti acolitii lui basescu,de ce trebuia sa sufere oameni nevinovati ca sa poata fura ei linistiti in continuare…de 20 de ani au furat ca in codru,au devalizat tara si apoi vin sa ne spuna noua de solidaritate…pai de ce sa fim solidari cu videanu,udrea si cati altii care se scalda in case si bani?sa ia bani de la ei si sa-i puna la loc de unde au furat …sa le fie rusine…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult