Acasa Breaking News MAE anunta cum putem obtine vize SUA

MAE anunta cum putem obtine vize SUA

scris de Ziua Veche
3 afisari

Ministerul Afacerilor Externe si Ambasada SUA la Bucuresti lanseaza maine, 7 aprilie, ora 11.00, o campanie comuna pentru informarea cetatenilor romani care doresc sa obtina o viza temporara pentru a vizita Statele Unite. La eveniment vor participa ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi si ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein. Campania se alatura celorlalte actiuni întreprinse de institutiile romane pentru a îndeplini criteriile de intrare în programul Visa Waiver, urmarind sa contribuie la scaderea ratei de refuz a solicitarilor de viza pentru SUA.

 

În cadrul campaniei, MAE si Ambasada SUA vor disemina informatii relevante si sfaturi utile privind procedura de solicitare a vizei americane temporare (turistica, de studii, de afaceri etc.) si criteriile de evaluare a eligibilitatii pentru acordarea vizei SUA. Informatiile le completeaza pe cele facute deja publice de Ambasada SUA la Bucuresti. MAE a creat o sectiune speciala pe pagina proprie de internet, care, suplimentar, îl directioneaza pe cel care se informeaza catre pagina de internet a Ambasadei SUA, ce contine date despre noua procedura on-line de solicitare a unei vize pentru Statele Unite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult