Acasa Breaking News Magiunul regal

Magiunul regal

scris de Ziua Veche
10 afisari

 

.Compania care produce Magiunul natural de prune Topoloveni va primi titlul de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regale a Romaniei, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Palatul Elisabeta. Amfitrioni vor fi Altetele Sale Regale, Principesa Margareta a Romaniei si Principele Radu al Romaniei.


Magiunul natural de prune Topoloveni este produs dupa o reteta pastrata cu sfintenie inca din 1914. A supravietuit vremurilor cu succes pentru ca, arata producatorul, magiunul se afla de mai bine de un an pe masa Altetei Sale Regale, Principesa Margareta si a Principelui Radu al Romaniei. Magiunul s-a remarcat pe piata romaneasca prin atenta selectionare a prunelor folosite si prin respectarea celor mai riguroase standarde de calitate, fiind, de altfel, listat in baza de date a Comisiei Europene in vederea obtinerii indicatiei geografice protejate (IGP), devenind primul produs romanesc care primeste o astfel de recunoastere. Astfel, ‘’acordarea Calitatii de Furnizor implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor’’, anunta producatorul din Topoloveni. Prin testele realizate la Institutul de Cercetari Alimentare si la Institutul LAREX s-a demonstrat ca magiunul natural de prune de Topoloveni nu are zahar adaugat si nici un alt aditiv alimentar. Din analize a rezultat ca reduce riscul constipatiei, determina scaderea colesterolului, previne aparitia maladiilor cardiovasculare, previne obezitatea, este benefic asupra sanatatii oaselor, are efect in scaderea aparitiei cancerelor si efect stimulant asupra sistemului imunitar, previne aparitia imbatranirii precoce si a celulitei, stimuleaza sistemul nervos si diminueaza stressul. De asemenea, poate fi consumat de persoanele suferinde de diabet, avand index glicemic scazut, 39.

 

0 comentariu

pompiliu bota 17-06-2010 - 16:34

Poate, în sfârşit, scăpăm de cel mai mare mafiot din magistratură – ,,câinele roşu” – spaima prostituatelor din Medgidia!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS