Acasa Breaking News Mandat de arestare pentru Netanyahu?

Mandat de arestare pentru Netanyahu?

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Seful politiei din Dubai a anuntat marti ca a prezentat procurorului emiratului o cerere de arestare a primului ministru israelian Benjamin Netanyahu, afirmand ca are certitudinea ca Mossadul l-a ucis pe activistul Hamas Mahmoud al-Mabhouh, transmite Agerpres. Generalul Dhahi Khalfan, cel care a facut declaratii pentru AFP, a subliniat ca decizia finala de a cere un mandat de arestare international impotriva lui Netanyahu revine autoritatilor politice din Emirat. Seful politiei a admis totusi ca stie ca premierul israelian “nu va va fi niciodata arestat”, dar a spus ca “acela care da ordinul de crima trebuie urmarit, ca un ucigas”.
Mahmoud al-Mabhouh, considerat de catre Israel drept o veriga esentiala in contrabanda cu arme avand ca destinatie Fasia Gaza controlata de miscarea islamista palestiniana Hamas, a fost gasit mort in camera sa de hotel, in Dubai, la 20 ianuarie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult