Acasa Breaking News Mazare s-a retras din cursa si il sprijina pe Ponta

Mazare s-a retras din cursa si il sprijina pe Ponta

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a retras din cursa pentru sefia PSD.

El a precizat ca il va sustine pe Victor Ponta, pentru ca este cel mai apropiat de generatia sa si crede ca poate sa conduca partidul. La sfarsitul discursului, Mazare i-a indemnat pe cei prezenti in sala in care se desfasoara Congresul sa-l sprijine pe Ponta.

 

0 comentariu

Victor Radulescu 22-06-2010 - 16:27

… se vede clar cine a castigat pacea, chiar daca a pierdut razboiul.

eugenb 22-06-2010 - 18:06

Eu nu am incredere in „pacturile” ce se realizeaza intre Germania si Rusia. Romania a fost totdeauna la mijloc cand se vorba de Germania sau Rusia. Tendintele expansioniste ale ambele tari … au ramas, chiar daca acum se zice ca n-ar mai fi de actualitate. Aduceti-va aminte macar de anul 1940, daca nu vreti sa studiati prea mult istoria romanilor care este plina de astfel „pacturi” pe seama noastra. Basarabia este pamant romanesc ! Republica Moldova … „sufera” si va mai suferii mai departe „despartirea” de „Patria-Mama Romania” ! Rusii nu vor pleca din Trans-Nistria decat … cand Republica Moldova va face parte din Romania ! Deocamdata acest lucru nu este posibil ! Nu exista „vointa politica” de ambele Prutului in aceasta directie, din pacate !

marius 22-06-2010 - 18:37

Este o utopie, sa isi imagineze cineva, ca Rusia, ar fi deacord sa plece din Trasnistria, in urmatorii 50 de ani. Rusia are construit acolo unul din cele mai puternice puncte strategice militare ale sale.De la cea mai puternica armata a tarii, pana la cel mai puternic arsenal si depozit militar. Are aproape intreaga zona, ticsita de armament greu care este amplsat in galerii si depozite subterane pe mii de km/2. Este reduta lor cea mai importanta impotriva „amenintarii imperialismului occidental”.Nu vor pleca ei de acolo, cu una cu doua! Nemtii au cerut acest lucru, dintr-o strategie de negociere, dar de fapt urmaresc altceva . Ca pana la urma stiind ca rusii nu vor putea fi deacord cu aceasta pretentie, nemtii le vor cere altceva,… „bine daca nu vreti asta, atunci va cerem pe ai-lalta” !

mirce 22-06-2010 - 19:10

Rusia are construit acolo unul din cele mai puternice puncte strategice militare ale sale.De la cea mai puternica armata a tarii, pana la cel mai puternic arsenal si depozit militar. Are aproape intreaga zona, ticsita de armament greu care este amplsat in galerii si depozite subterane pe mii de km/2.
Nu e adevarat. Documenteaza-te mai intai.

eugenb 22-06-2010 - 19:23

Deocamdata nu va contrazic ! Dar cu ce va justificati afirmatia ca cea spus userul „marius” nu este adevarat ?
Din ce ati gasit pe NET (si atunci va rog sa ne dati „site” -l respectiv sau din alte surse si atunci va rog sa ne furnizati calea de a le verifica ! Altfel, nefurnizarea datelor minime de identificare duc la anularea afirmatiei. Deci cum dovediti ca userul „marius” a gresit ?

Mihai 23-06-2010 - 10:04

Hai sa vedem in viitorul apropiat o uniune EuroRusia care se va intinde de la Atlantic la Pacific.

eugenb 23-06-2010 - 19:14

Deocamdata Rusii joaca la mai multe „capete de pod” – Gremania, Franta si SUA. Sa vedem cu cine va ramane. Doar sunt experti in … „pacte secrete”. Din cauza asta nu am incredere in ce spun rusii.

katun 24-06-2010 - 09:42

pactul dintre rusi si germani este o continuare fireasca a intelegerilor de la malta… rusia se va retrage din transnistria, dar basarabia se va rupe in doua, este si vest… partea de vest va reveni romaniei ca o compensatie pentru pierderea ardealului in favoarea ungariei si pierderea unei parti din oltenia si banat prin formarea regiunii autonome rrome!

eugenb 24-06-2010 - 10:38

La Malta Germania nu era parte, asa ca explicatia gasita nu-si are suport. Mai degraba se reface un Pact (dintre Nemti si Sovietici) de dinainte de a incepe WW2 (de fapt acest Pact Rippentrop – Molotov a fost cel care i-a permis lui Hitler sa intre in Cehoslovacia (Englezii erau foarte departe si nu prea aveau cum sa intervina in ajutorul Cehoslovaciei). „Pactele secrete” se fac si in prezent, de aceea nu am incredere in aceste popoare (Rusia, Germania, Anglia si SUA – Franta si Turcia au fost singurele tari care si-au respectat angajamentele fata de tara noastra, din pacate). Sa vedem ce o sa fie de acum incolo !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult