Acasa Breaking News Mihai Chitac trebuie sa se intoarca in penitenciar

Mihai Chitac trebuie sa se intoarca in penitenciar

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Curtea Militara de Apel a decis ca fostul general Mihai Chitac trebuie sa se intoarca in inchisoare. Prin aceasta hotarare a fost anulata decizia curtii inferioare care l-a eliberat pentru efectuarea unei interventii chirurgicale.

Instantele militare au decis, in urma cu doua saptamani, sa ii intrerupa pentru doua luni pedeapsa lui Mihai Chitac, pentru a se opera la inima. Decizia Tribunalul Militar Teritorial Bucuresti a fost atacata cu recurs atat de procurori, dar si de fostul general, care vrea ca perioada de intrerupere a pedepsei sa fie mai mare, potrivit Realitatea Tv. Magistratii i-au ingaduit lui Mihai Chitac o perioada de doua luni pentru a-si rezolva problemele de sanatate. In data de 15 februarie, Mihai Chitac a fost eliberat din inchisoare.

0 comentariu

eugenb 24-06-2010 - 20:07

Moldovenii de dincolo de Prut au facut ce trebuiau sa faca de la inceput. Au fost impiedicati de catre comunistii lor, care nu au fost scosi in afara Legii nici astazi. Dar nu este tarziu nici acum sa o faca ! Se pare ca au inteles moldovenii ca „apropierea” dintre Rusi si Germani este o „pacaleala” pentru ei. Asa ca le-au aratat celor doi partenueri ca trebuie sa respecte ce au promis de atata vreme. Bravo lor ! Dar pana cand Republica Moldova va reintra in Romania nu prea vad cum rusii sa plece de acolo. Sau macar sa declare intrarea in NATO ca sa-i putem scoate pe rusi de acolo. Riscul ca sa se implica rusii in Transnistria este inexistent, deoarece Romania este mai aproape decat rusii, dar numai „vointa politica” la Bucuresti sa fie, ca tot asa cum ne-au dat ultimatul rusii odata, la fel le putem da si noi.

Sfarma-Piatra 25-06-2010 - 08:05

Foarte curajos gestul,sa se care nu numai din Basarabia,ci si din Europa!!! Sa fie azvirliti dincolo de Urali! Numai suferinta au provocat salbaticii astia incepind cu sec XVIII-lea,pe polonezi de trei ori i-au desfintat,pe noi ne-au ocupat in 1812,1829,1877,1940!Pe cehii si pe slovaci i-au invadat in 1968,pe ungurii in 1956!!! Asta nu este o natiune care sa se poarte normal!!!

Stefan cel Mare 25-06-2010 - 10:29

insirati va rog si masurile care ar putea fi luate in cazul in care rusii vor face misto de ultimatul pe care il propuneti.
1. Le declaram razboi,
2. intrerupuem relatiile diplomatice si economice
3. sau ne limitam la scosul limbii?

eugenb 25-06-2010 - 18:39

Se vede ca nu le aveti cu „diplomatia” si nici nu ati citit tot ce am scris. Asa ca … ghiciti !

Croco 25-06-2010 - 21:53

basarabenii atita timp cat tin cu dintii de matrosca stalineasca (RMoldova) nu se vor putea reuni cu restul romanilor. Stalin ia facut varza.

sorge 26-06-2010 - 16:56

Basarabenii ii doresc pe rusi afara ,
mai ramine sa vrea si rusii !

eugenb 26-06-2010 - 20:55

Trebuie sa vrea si … basarabenii care sunt de etnie rusa. Din pacate sunt destul de multi (au fost „stramutati” special de „sovietici”).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult