Acasa Breaking News Mihail Vasile-Ozunu, secretar de stat in MApN

Mihail Vasile-Ozunu, secretar de stat in MApN

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Mihail Vasile-Ozunu a fost numit miercuri in functia de secretar de stat pentru relatia cu Parlamentul, informare publica si cresterea calitatii vietii personalului din in cadrul MAPN. Noul secretar de stat a fost prezentat joi, de catre ministrul Apararii Nationale Gabriel Oprea, sefilor de directii si de structuri din Departamentul pentru relatia cu Parlamentul si informare publica, in cadrul unei activitati desfasurate la sediul institutiei.


Ministrul Oprea a declarat ca a dorit ca domnul Vasile-Ozunu sa faca parte din echipa de conducere a Ministerului Apararii Nationale pentru ca este convins de capacitatea sa de a coordona un departament atat de important al institutiei. De asemenea, ministrul a spus ca ii va acorda noului secretar de stat intregul sprijin pentru realizarea tuturor proiectelor pe care le va desfasura in cadrul departamentului, astfel incat misiunile Armatei Romaniei sa fie indeplinite cu succes.

 

Vasile-Ozunu a afirmat, la randul sau, preocuparea pentru intarirea colaborarii cu comisiile de specialitate din Parlamentul Romaniei. Secretarul de stat l-a asigurat pe ministrul Apararii ca isi va folosi intreaga experienta profesionala pentru gasirea unor solutii viabile la problemele sociale cu care se confrunta angajatii ministerului si ca va lua masurile necesare pentru promovarea unor proiecte menite sa contribuie la cresterea calitatii vietii militarilor si a personalului civil din MApN.

0 comentariu

Ion Sula Mare 19-06-2010 - 03:16

Frumoasa tara-i Romania, pacat ca-i locuita!!!!

Oblioo 19-06-2010 - 04:17

CIMÓTIE, cimotii s.f. (Reg.) Rudă, neam. – Din magh. csemete, csimota.
Sursa: DEX ’98 | Adăugată de hai | Greșeală de tipar | Permalink
CIMÓTIE ~i f. pop. Persoană înrudită prin alianță cu altă persoană; membru al aceleiași familii; rudă; neam. ♢ Cu toată ~a cu toți ai casei; cu toată familia. [Art. cimotia; G.-D. cimotiei; Sil. -ti-e] /

radu13 19-06-2010 - 10:16

Trebuie sa mai treaca inca 20 de ani ca Romania sa accepte o astfel de atitudine.Nu reusim mai repede tocmai datorita faptului ca dupa revolutie in loc sa trecem la o piata reala de servicii cu concurenta bazata pe calitate noi am ales sa tinem in brate fostii comunisti.Asta este rezultatul atitudinii de dupa 89′.Nu trebuie sa ne plangem ci trebuie sa avem puterea de a recunoaste si de a accepta urmarile greselilor.Articolul este foarte la obiect.Pacat insa de cei care sufera din greseala majoritatii.Fiecare decizie are rezultatul ei.Asa ca nu merita sa ne mai plangem.Iar in ceea ce priveste bugetarii cred cu speranta ca va veni o zi incare mentalitatea sa le depaseasca pretentiile.Este greu sa lasi pe drum multimea de bugetari fara o alternativa de orientare profesionala.Sunt sigur ca multi dintre bugetari ar pleca astazi din sistem daca alternativa le-ar bate la usa.Din pacate nu exista alternativa asa ca nici schimbare prea devreme.Eu zic sa mai avem rabdare macar 20 de ani si apoi putem incerca sa speram intr-o schimbare.Pana atunci nici o echipa nu poate gestiona aceasta catastrofala situatie in care Romania se afla de multa vreme iar acum doar se vede acumularea greselilor tuturor politicienilor si a economistilor care stiau incotro ne indreptam,dar mai important este pentru ei interesul personal.MERITAM CE AVEM!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult