Acasa Breaking News Ministrul Apararii s-a intalnit cu revolutionarii Asociatiei 21 Decembrie 1989

Ministrul Apararii s-a intalnit cu revolutionarii Asociatiei 21 Decembrie 1989

scris de Ziua Veche
0 afisari

.O delegatie a Asociatiei 21 Decembrie 1989 a avut, vineri, o intalnire cu ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea.


Presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, Teodor Maries, a declarat pentru Ziuaveche.ro ca intrevederea a avut ca tema documente ale MapN din dosarele Revolutiei, pe care parchetul refuza sa le elibereze.

 

‘’Intalnirea a avut loc in cabinetul ministrului si, pentru prima data, am simtit ca stau de vorba cu ministrul unei tari europene si membra NATO, pentru ca domnia sa a fost foarte deschis si ne-a asigurat de tot sprijinul pentru ca aceste documente sa ajunga la noi, conform dispozitiilor CEDO’’, ne-a spus Teodor Maries. Presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989 se afla in greva foamei din 12 ianuarie, pentru a doua oara, protestand impotriva nefinalizarii predarii integrale a documentelor din dosarul revolutiei (dosarul 97/P/1990), conform dispozitiilor Curtii Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg si a celor din dosarul Mineriadei (Dosarul 75/P/1998).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult