Acasa Breaking News Mitrea: Daca iese Geoana, PSD risca scindarea

Mitrea: Daca iese Geoana, PSD risca scindarea

scris de Ziua Veche
14 afisari

Mircea Geoana a incercat, cu o fata trisat, sa spuna sambata, pe la ora 19.50, ca “stia de la inceput” ca Mitrea si Mazare ii vor da votul lui Ponta. “Strategia aceasta imi era cunoscuta”. Geoana a apreciat ca sprijinul pe care i l-a acordat Diaconescu e un semn bun pentru viitoare echipa de conducere”. Dupa ce a aruncat aceste cateva cuvinte, a afisat un suras fortat si a fugit de presa.

 

Miron Mitrea a apreciat ca fata lui Mircea Geoana nu poate sa spuna ce se intampla la vot. “Sunt organizatii care n-au votat. Eu cred ca Mircea va pierde alegerile, eu imi doresc acest lucru. De un an de zile spun ca el e nociv pentru PSD, nu doar el ci toata echipa din jurul lui cu Vanghelie [i Hrebenciuc. Ponta era singura solutie rezonabila in acest moment. Iar pentru mine era solutia ca partidul sa ramana unit, pentru ca mai multe candidaturi scindau votul. Daca castiga Geoana insemana ca aparatul pus la punct de Vanghelie si prietenii lui a functionat mai bine decat ne asteptatm. Pentru ca in sala Mircea Geoana a pierdut, chiar daca delegatii n-au fost ales in mod statutar. Viorel Hrebenciuc este adversarul meu, dar daca el se va retrage din rolul de mare sforar, nu mai are de ce sa-mi fie adversar.

 

Daca Mircea Geoana castiga alegerile, PSD va trece printr-un moment de criza si risca sciziunea”, a declarat Miron Mitrea.

El este convins ca Victor Ponta nu va fi plastilina in mana cuiva. “E un tip inteligent. A fost un vot util, o decizie politica foarte clara pentru mine”.

 

 

0 comentariu

Viorica Ianc 22-06-2010 - 15:16

In versiunea asta ?
Ca romanii sunt mai pajnici.
Si ce conducere :
– Conducerea Comitetului al
Adunarii Alesilor Locali !
Cum merge pe ungureste ? dar pe ruseste ? Ca
de comunisti suntem satui. Desi in Austria a
ajuns un partid bogat, mostenind donatiile din
fostul DDR.ayxcg

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult